homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ANALIZE

#1 2007-08-28 14:05:30

justanothersadheart
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-08-27

ANALIZE

Salut.. am si eu o intrebare. Trebuie sa imi fac analizele acelea care acum sunt obligatorii pt fiecare persoana in luna sa de nashtere. Nu stiu inca ce analize sunt incluse. Oare daca sunt insarcinata se va vedea la acele analize ? pt k mi-a venit ff putin luna aceasta, 2 pete .. si o putina scurgere maronie pe langa .. nu shtiu ... sunt cam ingrijorata. Multzumesc

#2 2007-08-28 14:06:33

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: ANALIZE

La tineri sunt vreo 4 analize,din care oricum nu reiese daca esti insarcinata.Faci pt glicemie,un sumar de urina si inca 2,nu mai stiu exact care.

#3 2007-08-28 14:09:46

justanothersadheart
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-08-27

off.. iau Loette de un an aprox si nu am mai avut pb de genu asta. Din cate m`am uitat pe forum nu am vazut multe persoane care sa foloseasca Loette ... ce shtiti de aceste conceptionale ? Imi trec prin cap tot felul de ganduri negre dar imi tot zic k atata timp cat le-am luat la timp, nu am uitat una ... si a venit ... o pata 2 cat a venit e ok .. dar  .. grea viatza asta smile

#4 2007-09-16 17:39:56

gyna
New member
Inregistrat: 2007-09-16

si eu iau loette , daca l ai luat la timp nu e nici o problema.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.