homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita-2

#20 2008-09-15 12:04:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Anexita

noah nu fi stresata...fi bucuroasa...ca in curand ajungi la iubi tongue

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-09-15 12:19:50

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

crys_ty_na a scris:

noah nu fi stresata...fi bucuroasa...ca in curand ajungi la iubi tongue

offtopic eh... am alte probleme care ma impiedica sa fiu bucuroasa... sad sjuk
nu stiu cand or sa treaca toate... grater
multumesc ptr sfaturi cristina kram kram kram cool

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#22 2008-09-15 12:29:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iti tin pumnii sa treaca toate cat mai repede kram puss

happy with him...inlove with him...puss

#23 2008-09-15 12:49:18

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

crys_ty_na a scris:

iti tin pumnii sa treaca toate cat mai repede kram puss

iti multumesc... esti o dragutza tummenupp kram

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#24 2010-01-30 14:26:39

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

am citit ca pentru anexite sunt bune ovulele cu propolis si extract uleios din rasina de conifere. la noi la plafar-ul din oras se gasesc astfel de ovule, se numesc carpicon si in prospectul lor scrie ca sunt bune in tratarea afectiunilor ginecologice, anexite. mai devreme am citit pe un forum ceea ce scria o membra si anume ca de fapt carpiconul poate fi folosit si ca ovule, dar mai rar, fiind de fapt folosit ca supozitor. care e adevarul pana la urma, ca sunt bagata total in ceata?...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#25 2010-01-30 15:24:10

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

m-am tavalit prin zapada azi si acuma de cand am venit acasa ma doare in dreapta, sa nu fac vreo infectie ceva. as putea lua ceva preventiv?

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#26 2010-01-30 15:53:05

Onutza23
Insomniac member

am patit la fel anul trecut cand, la un sanius, am cazut in zapada si mi-a fost frig apoi. rezultatele n-au intarziat sa apara, mers la baie din 5 in 5 min si disconfort. am baut un ceai, am luat un no-spa (e bun si scobutilul) si am baut apa multa in ziua aia. am scapat doar cu atat, mi-a trecut, dar nu mi-a mai trebuit sanius...
acum la tine e durere, nu prea se pot compara situatiile...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#27 2010-01-30 17:18:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

A|3 a scris:

m-am tavalit prin zapada azi si acuma de cand am venit acasa ma doare in dreapta, sa nu fac vreo infectie ceva. as putea lua ceva preventiv?

Ai putea face o baie foerbinte si eventual sa stai in apa calda cu sare. Poate ajuta,ca sa nu ajungi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#28 2010-01-30 17:22:17

A|3
Full member

multumesc mult. sper sa fie bine, sa nu fie decat o sperietura, oricum m-am lecuit sad

#29 2010-01-30 21:55:51

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

eu nu vreau sa panichez pe nimeni ci doar imi dau cu parerea.
eu am fost diagnosticata cu anexita in august 2009 si am facu tratament cu antibiotice, antiinflamatoare si ovule in 2 ture:unul inainte de menstra si unul imediat dupa. mie mi-a trecut  . si sa stiti ca nu e de gluma cu ea, trebuia luata in serios, pt ca netratata POATE avea consecinte neplacute. si eu aveam dureri de burta la menstra si in afara ei de-mi venea sa ma urc pe pereti . se vede la control asta si un eco ajuta si mai bine. asa ca fetele mergeti si totodata scapati si de durerile de ovare.  multa sanatate!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#30 2010-01-31 11:11:19

A|3
Full member

ok, dar pe mn nu ma mai doare, dak ma deranjeaza ma duc wink

#31 2010-01-31 17:24:02

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

Onutza23, Carpicon sunt supozitoare si se folsoesc ca atare. Mai este un tip de supozitoare cu propolis, se numesc Miprosept si pe acestea le poti folosi ca si ovule. Tot pe baza de propolis sunt ovulele ginecologice Superforte, pe care le poti comanda de la farmaciile E-lite din Deva. Daca faci totusi un astfel de tratament pentru o anexita confirmata de medic, nu neglija tratamentul cu antibiotic sau ce-ti va da doctorul. Am folosit si eu supozitoarele Carpicon, nu m-au ajutat foarte mult, mai degraba supozitoarele Indometacin au avut efect, dar efectul in sine e de anti-inflamator, adica iti calmeaza pe moment durerile. Tratamentul care duce la vindecare tot cu antibiotic e.

#32 2010-02-01 23:53:19

Onutza23
Insomniac member

iti multumesc pt raspuns. intrebarea mea a fost mai mult din curiozitate, pt ca vorbeam cu o prietena (in numele careia mai postez intrebari pe acest forum) despre faptul ca i-a fost foarte rece la picioare si fara sa mearga la medic se gandea sa foloseasca acest carpicon (fara sa fi avut neaparat probleme, ci mai mult preventiv)...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2010-02-02 00:01:46)

#33 2010-04-29 16:42:59

Deeea.Cherry
Full member
Inregistrat: 2010-02-19

buna fetelor!mult ne mai chinuie anexita asta!  disperat
Am fost si eu la un control ca imi intarziase ciclul,si acum o luna mi-a spus doctora ca am anexita dreapta...bun...dar k sa-mi grabeasca venirea ciclului mi-a prescris niste pastilute de luat 5 zile cate 2/zi.Utergestan..am descifrat eu pe reteta!in sfarsit dupa 3 zile de la terminarea tratamentului mi-a venit si ciclul!

Acum am fost sa vad ce e cu anexita! dar surpriza...mi-a zis k e cronica si ca nu are ce sa-mi mai faca...nu trece si imi da degeaba tratamente! e posibil sa fie asa?? mi-e frica sa nu se agraveze si doamne fereste sa nu mai pot sa fac bebe mai tarziu!

acum a 2 a problema! acum 2-3 zile,am avut o scurgere maronie semana ca un cheag care de obicei imi apare la sfarsitul ciclului! m-am mirat putin de culoare dar am zis k mi-o fi venit ciclu..pt ca normal ar trebui sa-mi vina acum pe 1 mai...dar dupa ce m-am curatat bine s-a oprit nu a mai curs deloc!
Si doctora m-a speriat si mai rau...a zis k si la sarcina apare intai o scurgere si ca daca nu vine ciclul pana pe 11 sa fac un test si apoi pe 21 sa ma duc la control si ca oricum nu crede k ar vedea daca e sarcina sau nu!!
de la ce poate fi scurgerea? eu am crezut k poate sunt vreo reactie de la Utergestan...dar doctora nu a zis nimic de asta! sper sa primesc raspuns...snt cam uimita de parerea doctoritei

Ultima oara a fost editat de Deeea.Cherry (2010-04-29 16:44:29)

Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea...hjarta par hjarta
http://deeacherry.blogspot.com/

#34 2010-04-29 20:47:00

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator: o pata maro ca un cheag in ziua 21 a ciclului, apoi pete din ce in ce mai vagi pana a disparut cu totul. Mi-am facut ecografie si cica a fost un ciclu anovulator, si mi-a venit menstruatia in ziua 27. Am mai studiat problema si se pare ca exista un tip aparte de ciclu anovulator,  ca sunt mai multe feluri, care se manifesta cu o sangerare in ziua 21 sau cam pe atunci. Oricum, am mai auzit fete cu problema asta, asa ca stai linistita.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#35 2010-04-29 23:18:07

Deeea.Cherry
Full member

pfiu! m-am mai linistit atunci!ms rose pt raspuns! puss daca stie cineva si pt problema cu anexita va rog sa-mi spuneti  buga

Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea...hjarta par hjarta

#36 2010-05-05 19:55:33

Deeea.Cherry
Full member

offf nimeni nu mai intra aici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.