|
Nu esti logat.
Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseei#1 2010-04-30 10:11:06
Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseeiLuna trecuta dupa ciclu am inceput un tratament de 10 zile cu ovule klion, luna asta ciclul mi-a venit cu intarziere si mi-a venit foarte putin, aproape deloc, eu avand un ciclu destul de abundent pana acum. Oare ce poate fii, sa fie de la ovulele alea, sa-mi fii dereglat in vreun fel organismul, sau e posibil sa fii ramas insarcinata, astept un raspuns de la d-voastra. Va multumesc. Offline #2 2010-04-30 10:39:09
Re: Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseeiIei anticonceptionale? Ai avut contacte sexuale neprotejate? De ce iti pui problema unei sarcini? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-05-06 12:23:22
Re: Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseei
Nu, nu iau anticonceptionale, pai problema sarcinii mi-am pus-o in urma faptului ca mi-a venit asa putin cantitativ, pt. ca eu il aveam foarte abundent, acum este a noua zi si acel ciclu s-a transformat intr-o scurgere maronie-albicioasa foarte enervanta, ma simt tot timpul umeda, ce poate sa fie, medicul meu este plecat in strainatate, de aceea am apelat la voi, poate a mai patit careva la fel si poate sa-mi dea un indiciu ceva, astept un raspuns. Offline #4 2010-05-06 13:23:11
Re: Am nevoie de o lamurire din partea doctoreseeiAu fost fete pe forum care au avut dereglari de la ovule, insa nu stiu ce sa-ti spun. Ai avut contacte sexuale neprotejate? Pentru ca o asemenea menstra poate fi cauzata si de alte probleme, nu e neaparat menstra peste sarcina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|