homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa menstruatie-problema veche

#1 2010-04-23 21:31:23

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

Lipsa menstruatie-problema veche

Buna fetele,
Poate reusiti sa imi impartasiti si voi din experientele voastre legate de urmatoarea problemuta:
Eu de cand eram mica am avut probleme cu CM, in sensul ca aveam pauze foarte mari intre menstre....gen si un an de zile nu mi-a venit odata. Bun. Pe la vreo 21 de anisori am hotarat eu ca ar cam fi cazul sa las "virtutea" la o parte ca sa zic asa si evident am zis ca ar fi cazul sa incep sa folosesc si o metoda contraceptiva. Am fost o o dr ginecolog i-am zis de problema mea si de faptul ca as vrea sa imi dea un tratament si sa imi recomande niste ac si  mi-a recomandat Yasmin. Toate bune si frumoase am inceput sa le iau, m-am inteles foarte bine cu ele, am avut ciclul f regulat ... pana cand de curand am hotarat ca e cazul sa fac si eu o ecografie mamara....just to be sure. La ecografie mi-au iesit la sanul stang mai multi noduli (3) si dr de la ecografie mi-a recomandat sa iau legatura cu dr ginecolog sa vad daca continui ac. Am fost si la ginec. si mi-a zis sa le intrerup si cam dupa vreo 2-3 luni sa fac un set de analize. Inca nu am ajuns la endocrinologie si la analize (am programare pt marti) , dar ideea e ca sunt destul de ingrijorata deoarece de cand am terminat cu pastilele nu mi-a venit nici pana acum CM-adica cam 3 luni de zile. Insarcinata nu sunt deoarece am facut mai multe teste .....si am inceput sa ma simt aiurea in ultima vreme.....sunt mai panicata, sperioasa, nu pot sa ma concentrez asa de bine ce sa mai parca nu mai sunt eu. Nici nu stiu ce implicatii ar putea avea toate aceste si daca au vreo legatura .... as vrea sa stiu si eu ce efecte poate avea lipsa menstrei asupra organismului si daca vreuna dintre voi a mai experimentat ceva de genul.
Multumesc si sper ca se intelege ceva din ce am scris smile Pupici

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2010-04-24 12:34:46

daenarys
Vizitator

Re: Lipsa menstruatie-problema veche

o ecografie sa vezi cum stai cu ovarele ti-ai facut? adica sa vezi daca ai si chisturi?
nu stiu ce sa zic in legatura cu lipsa menstrei.dar pot sigur sa iti zic ca daca ai noduli la sani mai poti sa iei ontraceptive,nu orice fel de contraceptive dar mai poti sa iei smile

#3 2010-04-25 08:09:05

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sweet_di, menstruatia ta a fost regulata doar cat timp ai luat ac. ea revine la vechile obiceiuri cand renunti la ele. de aceea nu vine acum, plus ca e posibil ca dupa renuntarea la ac sa intarzie...
te sfatuiesc, ca pe langa endocrinolog, sa faci si o ecografie la ovare

#4 2010-04-26 19:09:36

sweet_di
Full member

Va multumesc  foarte mult pentru raspunsuri, iar in ceea ce priveste ecografia am facut o ecografie generala cand am facut-o si pe cea mamara si se pare ca nu am chisturi sau alte problemute, sunt ovarele mele clean smile
Abia astept sa ajung la endocrinologie sa imi fac setul acela de analize care mi l-a dat dr ginecolog si sa imi reiau pastilele rotfl sper sa nu iasa altceva mai grav, de asta imi e mie teama. ce sa mai, trebuie sa astept cumintica pana saptamana viitoare: se pare ca dr de la endocrino are co si saptamana asta smile
Va pup si tineti-mi pumnii!

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#5 2010-05-06 18:54:08

sweet_di
Full member

Hy again.
Vroiam sa va mai tin putin la curent cu ce am mai facut in legatura cu problema aceasta a mea, poate vreo alta fata se poate folosi de ceva de aici.
Deci, am fost la endocrinologie, mi s-a dat sa fac un set de analize:TSH, FT4, PRL, testosteron, FSH, LH - maine ma duc sa mi le fac, iau in afara de asta endocrinologul mi-a dat o trimitere sa fac o radiografie sa turca. Revin cu rezultatele finale. V-am pupat, sa aveti seara frumoasa!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.