|
Nu esti logat.
Lipsa menstruatie-problema veche#1 2010-04-23 21:31:23
Lipsa menstruatie-problema vecheBuna fetele, To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #2 2010-04-24 12:34:46
Re: Lipsa menstruatie-problema vecheo ecografie sa vezi cum stai cu ovarele ti-ai facut? adica sa vezi daca ai si chisturi? #3 2010-04-25 08:09:05
Re: Lipsa menstruatie-problema vechesweet_di, menstruatia ta a fost regulata doar cat timp ai luat ac. ea revine la vechile obiceiuri cand renunti la ele. de aceea nu vine acum, plus ca e posibil ca dupa renuntarea la ac sa intarzie... Offline #4 2010-04-26 19:09:36
Re: Lipsa menstruatie-problema vecheVa multumesc foarte mult pentru raspunsuri, iar in ceea ce priveste ecografia am facut o ecografie generala cand am facut-o si pe cea mamara si se pare ca nu am chisturi sau alte problemute, sunt ovarele mele clean To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #5 2010-05-06 18:54:08
Re: Lipsa menstruatie-problema vecheHy again. To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|