homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sopc,progesteron scazut

#1 2010-05-05 19:31:04

sally86
Membru
Inregistrat: 2010-04-29

sopc,progesteron scazut

buna tuturor!sunt noua pe aici si as avea cateva lucruri sa va intreb.
am ovare polichistice(de dim milimetrice),progesteron scazut,testosteron in limita superioara,hirsutism(dar nu f pronuntat) si acnee si kg in plus.am 23 de ani si as vrea sa raman insarcinata dar doctorita mi-a zis ca nu pot pana nu scap de testosteron,kilograme si hirsutism.mi-a  dat diane 35,androcur,spironolactona,medrol etc.ma gandesc sa nu iau androcur ca am inteles ca ciproteronul poate crea malformatii copilului daca sarcina are loc pana la 6 luni dupa incetarea tratamentului;
am facut si ecografie,dr mi-a zis ca ovarele sunt rotunde si uterul e mai mic;
intrebarea mea este:nu pot sa iau niste pastile de stimulare ovariana?imi doresc f mult un copil si nu as vrea sa mai astept un an.oare este neaparat necesar sa fac aceste tratamente?voi ce ma sfatuiti?

#2 2010-05-05 20:10:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: sopc,progesteron scazut

eu te sfatuiesc sa mai discuti cu un medic. si eu cred ca stimularea e o solutie in cazul tau

#3 2010-05-06 19:42:37

sally86
Membru
Inregistrat: 2010-04-29

gargarita a scris:

eu te sfatuiesc sa mai discuti cu un medic. si eu cred ca stimularea e o solutie in cazul tau

multumesc pentru sfat!ar fi o idee buna sa aud si parerea altui medic.sa ia in calcul si stimularea ovariana

#4 2010-05-06 19:47:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

succes! si sa ne tii si pe noi la curent

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.