homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamatie/rana pe col?

#1 2010-05-08 23:22:07

Issabela Marcu
Membru
Inregistrat: 2010-05-05

Inflamatie/rana pe col?

Buna seara. Am si eu o nelamurire: in urma cu o saptamana am facut o vizita la ginecolog unde in urma unui ecograf si unui test Papanicolau, mi s-a spus ca am o mica inflamatie pe col (cateva vase de sange inflamate), dar cu specificatia ca nu este o rana propriu-zisa. Doctorita mi-a dat ovule Cervugid si mi-a recomandat spalaturi cu irigatorul odata la 2-3 zile.
Precizez ca la testul Papanicolau a iesit si o infectie cu Candida. mi-a spus ca dupa acest tratament, in mod normal colul ar trebui sa revina la normal.
Totusi, acum cateva ore, dupa un contact sexual, m-am trezit cu o sangerare nejustificata. M-am speriat..e posibil sa se fi facut rana pe col si sa nu mai fie doar o inflamatie? (precizez ca nu e ciclu menstrual pentru ca ar trebui sa imi vina abia pe 20 mai). Sau ar putea sa fie doar o reactie la ovule...?
As dori un sfat, va rog. Multumesc anticipat!

#2 2010-05-09 14:19:40

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: Inflamatie/rana pe col?

pai in primul rand, ai urmat tratamentul cu ovule, fara sa ai contact sexual in timpul tratamentului? dupa terminarea tratamentului ar fi trebuit sa te duci la doctor sa vezi daca esti ok//....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2010-05-10 01:00:58

Issabela Marcu
Membru
Inregistrat: 2010-05-05

Re: Inflamatie/rana pe col?

doctora mi-a zis ca se interzice contactul sexual in seara in care folosesc ovulele, in rest e ok. in al doilea rand, inca nu am terminat tratamentul, dar mi s-a parut ciudata sangerarea aceea, plus niste dureri in zona pelvina. pana la urma cred ca o sa ma duc totusi sa o intreb daca trebuie sa`mi fac griji pt reactiile astea sau nu. mersi pt raspuns, oana16. ps: daca mai aveti si alte sugestii....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.