|
Nu esti logat.
Crescatura pe labia interioara#1 2010-05-11 11:32:46
crescatura pe labia interioaraSalut! as dori daca se poate sa-mi raspundeti referitor la o problema aparuta de curand: Acum o saptamana si ceva am descoperit pe labia interioara dreapta o crescatura sub piele putin mai mica decat un sambure de cireasa, tare la atingere si dureroasa la strangere. A aparut in timpul menstruatiei la 2-3 zile dupa ce am facut sport in exces mergand pe bicicleta in timpul menstrei. Am sperat ca va trece de la sine dar deja a trecut prea mult timp Offline #2 2010-05-11 12:25:33
Re: crescatura pe labia interioaraPoate fi un fir de par crescut sub piele. Insa, cel mai sigur e sa mergi la medic sa vezi despre ce e vorba. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-05-11 19:25:55
Re: crescatura pe labia interioaraexclus un fir de par sub piele. stiu cum arata si nici nu am par pe labia mica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|