|
Nu esti logat.
Oare am ramas insarcinata?#1 2007-09-16 11:22:00
oare am ramas insarcinata?am si eu vreo 2 intrebari......:Dmie sapt trec marti am terminat cu ciclul,si nu am av de unde sa imi iau anticonceptionale,vineri dimineatza am fost la farmacie si mi le-am luat si am inceput sa le iau,duminica am avut contact sexual neptotejat se poate sa fi ramas insarcinata?sau am fost protejata din momentul in care le-am luat.......va rog scapati-ma de indoiala....la aceasta intrebare as dori dk se poate sa-mi ras doctoreassa:D.multumesc ast ras dvs Offline #2 2007-09-16 11:24:17
Re: oare am ramas insarcinata?daca esti la prima folie si nu le iei in prima zi de singerare trebuie protectie 7 zile deci exist risc.mai ales daca a ejaculat inauntru.daca nu erai la prima folie trebuiau incepute dupa cele 7 zile de pauza indiferent cind se termina menstra. iubind dincolo de moarte Offline #3 2007-09-17 16:25:04
Re: oare am ramas insarcinata?pe scurt, da, risti sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|