|
Nu esti logat.
Ce mi se intampla?#1 2010-05-12 09:26:47
Ce mi se intampla?Buna fetelor sunt noua printre voi, m-am intregistrat deoarece am cateva nedumeriri. luna asta ciclul mi-a intarziat cateva zile dar in cele din urma mi-a venit joi si am inceput asa cum mi-a zis medicul anticonceptionalele, vineri am avut un contact sexual neprotejat, de obicei imi tine 3-4 zile dar de duminica am o secretie maronie care se mentine si astazi. ma dor si ovarele dar nu foarte tare, am o stare de somnolenta, stari de voma, nu am pofta de mancare. Ce poate fi? va rog astept niste raspunsuri. Offline #2 2010-05-12 09:44:05
Re: Ce mi se intampla?Simptome de sarcina nu cred ca pot aparea atat de repede. Poate e de la pastile daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-05-12 09:56:13
Re: Ce mi se intampla?E posibil sa fie spotting! Apare de la anticonceptionale, inclusiv starile de somnolenta , greata. Asa se intampla pana se obinsuieste organismul cu ele Offline #4 2010-05-12 12:54:12
Re: Ce mi se intampla?
Cantitatea menstrei s-a diminuat de la pastile. Acea scurgere maronie se numeste spotting si este normal sa apara in primele trei luni de anticonceptionale. Starile de greata si somnolenta tot la pastile sunt. Nu ai cum sa fii insarcinata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|