|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2010-05-13 08:07:18
intrebareBuna! Dupa cum va spuneam acum o luna si ceva am luat pauza o luna de la anticonceptionale. Problema e ca acum menstruatia mi-a inarziat 11 zile. Am facut si un test de sarcina si a iesit negativ . Oricum nu am facut sex neprotejat. Cred k mi s-a dereglat din cauza k am intrerupt administrarea pastilelor. Offline #2 2010-05-13 09:23:32
Re: intrebareCu rabdare. In timp se va regla organismul. Daca inainte de anticonceptionale ai avut ciclu neregulat, asa va fi si acum. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-05-13 17:32:56
Re: intrebareCredeam k exista vreo pastila ceva sa-mi vina odata . K am o stare foarte ciudata, simt inabuseli si cred k din cauza ca imi inatrzie foarte mult! Offline #4 2010-05-13 18:11:30
Re: intrebaremai bine astepti sa vina singura, sa inceapa organismul sa lucreze singurel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|