Buna,
Am si eu o problema:(. in data de 11.04 am avut menstuatie, apoi in data de 30.04, am avut un contact sexual, dar din nefericire s-a rupt prezervativul. exact in aceiasi seara, la maxim o ora jumate am luat escapelle. Nu am avut nici un o problema, nimic grav, reactii adverse.
Pe data de 8.05 mi-a venit menstruatia si pe 9 am inceput prima administrare de anticonceptionale(le-am luat la recomandarea medicului, dupa ce mi-am facut o gramada de analize). Menstruatia mea era regulata( sper ca mai este) 28-30 de zile si dura cam 3-4 zile. Problema e ca azi e a treia zi, si nu prea mai am scurgeri, daca se intampla inainte de incident, nu m.as fi ingrijorat, dar acum mi-e teama sa nu fie menstruatia falsa( cu toate ca am toate simptomele menstruatiei, ca in fiecare luna). Este vreo problema daca am inceput anticonceptionalele si asta este menstrautia falsa? cat de mare e riscul sa raman insarcinata? in caz incare sunt insarcinata (in 2 luni ma casatoresc si sotul vrea copilul, eu nu-l vreau:() anticonceptionalele pot afecta copilul? Au trecut exact 14 zile, am facut chiar azi testul si a iesit negativ.ce sanse sunt sa fie fals?poate l-am facut prea devreme? va rog dati-mi un raspuns. multumesc! smile
Someone holds me safe and warm