homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla daca fac pauza?

#1 2007-09-17 14:31:08

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

ce se intampla daca fac pauza?

buna fetelor am o stare de neliniste.........treb sa fac cam 2 luni pauza la pastile pt anumite analize,asa mi-a spus medicul enocrinolog ca treb sa fac aceasta pauza.grija mea este ce se va intampla cu corpul meu in aceasta perioada?stiu ca este in functie de organism dar doctora mi-a spus ca nu stiu cum o sa arate tenul meu in acesta pauza si deasemeni si corpul si ma cam speriat un pic!nu cred ca va fi vreo schimbare majora?totusi asi vrea sa aud parerile fetelor care au facut o pauza cam ce s-a schimbat la ele!?pupici

#2 2007-09-17 14:38:38

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: ce se intampla daca fac pauza?

nu te mai speria aiurea..poate o sa ti se deregleze putin ciclul,in nici un caz n`o sa arati ca un monstrulet cum iti imaginezi tu..sa ai grija insa sa te protejezi..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2007-09-17 14:47:24

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

andreiuta unde faci analizele (spital, doctor) Eu sunt in aceeasi situatie. Am oprit AC k sa fac analize.....si poimaine ma duc ...la Parhon. In 2 luni nu cred k ti se schimba corpul prea tare. Eu le-am intrerupt acum vreo 3 sapt si parca am mai slabit un pic. Stii k atunci cand iei AC retii apa.....pe care o dai afara atunci cand opresti pastilele.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#4 2007-09-17 16:01:50

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

andreiuta_4u, nu ti se schimba nimic. Cel mai grav poate sa iti intarzie menstruatia...

#5 2007-09-17 20:21:40

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

ok sunt mai linistita acum,multumesc pt sfaturi si incurajari!mitzili eu fac analizele la spitalul militari ca acolo am si medicul de familie si deasemeni si medicul endocrinolog!eu fac analize pt acele fire de par din jurul sanilor sa vedem ce se poate face cu ele,iar pt asta treb pauza la pastile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.