homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie dereglata

#1 2010-03-08 23:17:33

lady_n
Membru
Inregistrat: 2010-03-08

menstruatie dereglata

am si eu o intrebare? de la varsta de 12 ani am menstruatie, dar nu o am regulata nici acum la varsta de 23 de ani, am intarzieri de cate 3 luni.Azi am fost la ginecologie si mi-a prescris Clomifen.Doctorul mi-a zis sa iau in a 5 zi a menstruatiei pana in a 11 zi.Intrebarea este:cum sa iau astea daca nu mai am ciclu din noiembrie, plus ca eu niciodata nu am stat sa-mi calculez datele de menstruatie,pot sa-l iau de acum si sa iau timp de 6 zile pe urma sa vad daca imi vine ciclul?mentionez ca nu vreau sa raman gravida ci numai sa mi se regleze menstruatia.va rog ajutati-ma!!!! cesafac

#2 2010-03-09 09:23:26

miha3lla
Membru
Inregistrat: 2010-03-09

Re: menstruatie dereglata

buna sunt pt prima data pe forum si am si eu o problema de cand ma stiu am cm neregulat si am fost la doctor si mi dat dupfaston 2 pst pe zi timp de 10 zile am luat 3 zile si mi venit cm si nu stiu ce sa fac sa continui tratamentul sau sa-l intrerup

#3 2010-03-09 09:29:52

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Lady_n de ce nu mergi tu la medic sa-l intrebi?

La fel si pentru miha3lla.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2010-03-09 09:48:50

briana_maria
Full member
Inregistrat: 2009-03-06

lady_n
clomifenul se da pt stimulare ovariana
nu inteleg de ce ti-a dat clomifen daca nu vrei sa ramai insarcinata.............

rugaciune sanatatea e mai buna decat toate rugaciune

#5 2010-03-09 10:56:04

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da.... si mie mi se pare o idee f proasta clomifenul ala... mai bine iti dadea ceva sa-ti vina menstra si apoi anticonceptionale. parerea mea ar fi sa mai vorbesti si cu alt doctor

Publicitate

loading...

#6 2010-03-10 13:00:04

flori.c
Membru
Inregistrat: 2010-03-10

cum intru sa scriu mesaje??acum am "raportat"unei membre online ,sper ca nu am gresit.vreau sa deschid un subiect nou cum procedez?

#7 2010-03-10 13:10:48

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Intri la sectiunea la care vrei sa scrii si partea dreapta sus ai optiune Posteaza subiect nou.

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2010-03-23 11:02:58

lady_n
Membru
Inregistrat: 2010-03-08

pai am primit clomifen pentru a-mi produce ovulatia din cate am inteles.eu nu aveam ovulatie si din cauza asta nu aveam ciclu.am luat in clasa a 9 si anticonceptionale si nu mi s-a reglat ciclul.cu acesta mi-a venit dar nu e un ciclu normal sper acum sa vad cum se prezinta.doctorul acesta mi-a zis ca era o idee proasta cu anticonceptionale ce mi le-a dat atunci pentru ca eu aveam nevoie de ceva pentru ovulatie.

#9 2010-05-09 10:17:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

intru si eu aici ca sa nu deschid topic nou
am 37 de ani,nu mai iau ac(am luat 14 ani),de doi ani nu mai iau
explicati-mi si mie va rog,daca este motiv sa ma sperii sau este normal...de obicei imi vine in primele 2 zile mult si cu bucati de endometru.
mi-a venit luna trecuta pe 11,a fost parca mai mult ca de obicei,menstra abundenta prima zi..a doua zi la fel plus acele bucati mai multe ca de obicei de endometru(spun bucati,ptr ca sa zicem ca una era cam de 3 cm)...
luna aceasta mi-a venit pe 8,prima zi menstra normala insa si rosu si maro la culoare..a doua zi..relativ mai putina si rosu si maro..
azi e a treia zi..putin,doar cand ma sterg cu hartie,in rest pana acum nu a mai curs nimic. acum ma incearca parca si o usoara senzatie de usturime.  a fost frig aici(zona muntoasa,in alta tara),mi-a fost frig,m-am gandit ca poate am racit.
astept pareri de la fete.

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-05-09 11:41:46)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#10 2010-05-09 10:39:11

lri
New member
Inregistrat: 2010-04-08

wild_wind a scris:

explicati-mi si mie va rog,daca este motiv sa ma sperii sau este normal...de obicei imi vine in primele 2 zile mult si cu bucati de endometru.
mi-a venit luna trecuta pe 11,a fost parca mai mult ca de obicei,menstra abundenta prima zi..a doua zi la fel plus acele bucati mai multe ca de obicei de endometru(spun bucati,ptr ca sa zicem ca una era cam de 3 cm)...
luna aceasta mi-a venit pe 8,prima zi menstra normala insa si rosu si maro la culoare..a doua zi..relativ mai putina si rosu si maro..
azi e a treia zi..putin.

ciao,

si la mine mi se mai intampla, chiar cateodata a 3-a zi se cam oprea iar a 4-a inca un pic dupa care gata! in schimb luna aceasta m-a tinut mult 7 zile si asa cum zici tu cu maro si rosu! dar eu cred ca poate e de la tratament, eu urmand un tratament cu ovule!

daca esti nelinistita mai bine consulta un medic!

sanatate multa!

#11 2010-05-14 21:46:32

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

wild_wind a scris:

am 37 de ani,nu mai iau ac(am luat 14 ani),de doi ani nu mai iau
azi e a treia zi..putin,doar cand ma sterg cu hartie,in rest pana acum nu a mai curs nimic. acum ma incearca parca si o usoara senzatie de usturime.  a fost frig aici(zona muntoasa,in alta tara),mi-a fost frig,m-am gandit ca poate am racit.

daca te temi de sarcina, un test te va lamuri imediat.
daca nu e sarcina, nici probleme nu-s, se mai poate intipla, din pricina cionditiilor de mediu(presupun ca daca s-ar fi schimbat si altceva, depilda daca ai fi inceput de curind sa iei contraceptive, ne-ai fi spus)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2010-05-16 16:35:22

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

doctoressa,nu nu este sarcina ,exclus...nu iau nici contraceptive(partener stabil cu vasectomie).
totusi senzatia de usoara usturime vad ca a revenit..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.