|
Nu esti logat.
Urgent! e posibil sa fi ramas insarcinata?!#1 2010-05-16 19:02:17
urgent! e posibil sa fi ramas insarcinata?!ieri la ora 12:00 am avut un contact sexual, iar seara la ora 23:00 trebuia sa iau anticonceptionalele..dar am uitat..mi`am adus aminte deabia acum..si am luat pastila pe care am uitato...nu stiu ce sa fac..trebuia sa iau pastila de a doua zi? mentionez ca era a16a zi de pastile din folie..si ca iau antibebe de cateva luni...ce credeti ca ar trebuii sa fac? e posibil sa fi ramas insarcinata? Offline #2 2010-05-16 19:35:10
Re: urgent! e posibil sa fi ramas insarcinata?!Contactul de ieri nu pune probleme. El a fost protejat de pastila luata cu o zi inainte. Insa de acum e nevoie de protectie suplimentara pana inghiti corect sapte pastilute. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-05-16 19:46:18
Re: urgent! e posibil sa fi ramas insarcinata?!andreea_andy2 iti multumesc pentru raspuns...inca ceva...faptul ca de la ultima folie de yasmine...nu am facut pauza.. schimba situatia cumva? imi este foarte teama sa nu cumva sa raman insarcinata Offline #4 2010-05-16 20:01:29
Re: urgent! e posibil sa fi ramas insarcinata?!nu, stai linistita, nu ai ramas, erai protejata. Insa de acum incolo fi mai atenta. Nu are nimic daca nu ai facut pauza insa e indicat ca pauza de anticonceptionale sa nu fie de mai mult d 3 ori consecutiv. http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti? Offline #5 2010-05-16 20:10:35
Re: urgent! e posibil sa fi ramas insarcinata?!
Nu e nici o problema. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|