homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu mama...un sfat va rog:(((((((((

#1 2010-05-15 13:33:34

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

probleme cu mama...un sfat va rog:(((((((((

mama e o fire dificila,asta asa a fost dintotdeauna dar pana acum am reusit oarecum sa mentin relatia noastra "pe linia de plutire"...acum parca de cand sunt la facultate totul a luat-o razna
gaseste mereu subiect si motiv de cearta,ba ca am trecut cu 5 la o materie,ba ca nu o sun pe dira sa ma duc la ore de chimie,ba ca m-au prins controlorii ca uitasem ca mi-a expirat abonamentul cu o zi inainte...sau mai nou iubitul meu
am un iubit de vreo 5 luni,totul e bine relativ,ne intelegem bine,imi place de el si cred ca si el ma place pe mine.In prima faza mama a fost de acord,chiar ma lasa sa dorm la el fara nici o problema,apoi a inventat cum ca nu ne-am potrivi nici ca zodie(el capricorn eu leu) si nici ca si caracter,ca nu ma vede asa indragostita cum ma vedea cu fostul cu care am fost 2 ani si 8 luni si ca sa nu-l prostesc pe baiat ca el are 26 de ani si vrea ceva serios si sa nu ma astepte sa termin faculta ca sami dau seama pe urma ca nu e el ceea ce imi doresc si i-am zis ca nu il prostesc si ca pot sa decid pentru mine la 19 ani(aproape 20) plus ca povestea cu fostu e ca el m-a parasit pt parintii lui care cica nu ma placeau ca nu eram baptista.i-am explicat ca nu va fi cu nici un baiat cum a fost cu ex-u,ca el a fost el si restul sunt altfel,ca m-am schimbat si eu si nu mai pot sa fiu asa cum am fost acum un an,ca actualul nu e cum a fost ex-ul,e alta persoana,alta relatie.actualul e mai retras si ii e greu sa isi arate afectiunea in public dar a demonstrat ca tine la mine.
seara trecuta am dormit la el,mama s-a crizat azi ca mi-a zis sa nu mai dorm la el ca ce parere au parintii lui despre mine?i-am zis ca parintii lui au zis ca pot dormi acolo linistita cand pleaca ei(au casa la tara) si chiar cand sunt acasa ei...nu ii deranjeaza.fata lor facea la fel cand era la facultate si acum e casatorita.in fine asta e alta poveste.
cand i-am zis mamei ca nu ii deranjeaza a zis ca normal ca se bucura si ei ca si-a gasit o saltea(=curva sau fata usoara) baiatul lor si ca nu trebuie sa cheltuie banii la curve ca sa f*ta ceva.
chiar nu mai stiu ce sa ii spun...ajutati-ma va rog.nu mai rezist.am incercat frumos,urat,sa nu o bag in seama...in toate felurile dar nu merge nicicum...are mereu motiv de cearta:(((((((((((

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#2 2010-05-15 13:55:34

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: probleme cu mama...un sfat va rog:(((((((((

cinderela, incearca sa te gandesti ce s-a schimbat in viata mamei tale. Nu cred ca tu esti problema, poate are probleme la munca, sau cu tatal tau, sau cu o prietena buna. Sunt sigura ca mama ta sufera dintr-o cauza oarecare. Nu cred ca o mama ar incepe sa se poarte asa din senin. Poate chiar se teme sa nu te piarda (la modul tu sa te indragostesti si sa o lasi).

Propun sa petreci ceva mai mult timp cu ea, ca intre prietene, si sa afli ce a patit, si sa ii dovedesti ca orice s-ar intampla tu nu uiti de ea si ii vei fi alaturi chiar daca iubesti un baiat.

#3 2010-05-15 14:15:01

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

PillBlast a scris:

Propun sa petreci ceva mai mult timp cu ea, ca intre prietene, si sa afli ce a patit, si sa ii dovedesti ca orice s-ar intampla tu nu uiti de ea si ii vei fi alaturi chiar daca iubesti un baiat.

de acord smile
nici un parinte normal nu vrea sa-si supuna copilul la suferinta, are ea un motiv de ingrijorare si de aceea se poarta asa. incerca sa afli care-i acel motiv, fii alaturi de ea si vei vedea ca totul se va rezolva pe parcurs. bafta!

bebe V., soarele si luna

#4 2010-05-15 14:49:19

cinderela
Hero member

pai avem probleme financiare destul de grave...asta stiu...ea nu isi gaseste de lucru...da eu incerc sa lucrez pe langa facultate si ajut si eu cu ce si cu cat pot.am tot stat si discutat cu ea,ma face mereu in fel si chip.o iubesc ca e mama mea dar sunt lucruri care nu se uita si care ma dor pur si simplu.si pe mine ma afecteaza problemele financiare ale familiei dar eu nu ma comport cu ea cum se comporta ea cu mine.odata s-a suparat dintr-o prostie si mi-a spus ca am omorat toata dragostea de mama din ea:O...deci is socata de ce cuvinte imi arunca
i-am zis ca nu ma mai intereseaza ce are de comentat...i-am zis ca sufera din cauza unui fapt anume si se razbuna pe toti cei din jur...mai ales pe mine....si pe tati din cand in cand...de frate-meu nu se leaga niciodata
credeti-ma ca vorba buna si frumoasa nu functioneaza la ea...am incercat de nenumarate ori

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#5 2010-05-16 12:37:47

cinderela
Hero member

mie nu mai imi spuneti nimic?sad

Publicitate

loading...

#6 2010-05-16 12:55:53

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai cinderela, nu stiu, daca nu merge cu vorba buna... incearca sa vorbesti cu tatal tau, sau cu fratele tau, si sa vorbiti toti cu mama ta. Nu e corect sa se poarte asa cu tine. Daca nu merge si nu merge, las-o in pace, o sa se calmeze si o sa se poarte cum trebuie cand nu o sa mai aibe probleme.

#7 2010-05-16 13:10:29

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

E usor sa iti dai cu parerea dar nici una dintre noi nu stie exact cum sta treaba cu tine si mama ta, cum sunt relatiile de la voi din familie... Intreab-o atunci cand sunteti intr-o pasa buna si se poate vorbi linistit: "Ce te deranjeaza la noua mea relatie? Ce crezi ca ar trebui sa fac?". Indiferent daca ti-a mai spus chestiile astea de 100 de ori in timpul certurilor si in timpul scandalului, altfel se exprima omul cand e calm. Asculta ce are de spus, nu o intrerupe si incearca sa faci asa incat sa nu se enerveze. Da-i dreptate atunci cand are dreptate sau spune-i "Da, asa credeam si eu dar (aici spui tu ceva sa ii combati argumentul)..." calm, fara sa ridici tonul, fara sa te enervezi tu si fara sa o sfidezi. Apoi spune-i ca o sa te gandesti la ce ti-a spus, ca e important pentru tine ce parere are ea dar ca pana la urma decizia e a ta. Ideea e sa nu o ameninti, sa nu o enervezi, sa nu creezi un nou scandal. Eventual adu in discutie problemele financiare, spune-i ca intelegi ca e greu si ca e suparata dar ca ajuti si tu cum poti. Psihologic ar trebui sa functioneze, mama ta si-a spus of-ul si fiindca discutia a fost calma e sigura ca ai auzit-o, s-a descarcat de ce avea pe suflet si care iesea la suprafata doar in certuri. Chiar daca nu ii urmezi sfaturile ea macar stie ca au ajuns la tine si ca o sa te gandesti la ele.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#8 2010-05-16 17:25:28

cinderela
Hero member

Sincer am mai incercat si asta.mereu se calmeaza apele singure dar nu tine mult linistea.cu tata sau fratele nu pot vorbi nici cat pot cu mama.sper sa se rezolve
multumesc oricum ca viati dat cu parerea
pup fetele

#9 2010-05-17 16:11:15

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Pai de ce? si ei sunt impotriva relatiei tale???

#10 2010-05-17 16:17:04

cinderela
Hero member

nu...cu mama ma inteleg cel mai bine sa zic asa...adica cu ea pot comunica cat de cat
pe tata si fratele meu nu ii prea intereseaza...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.