homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ULCEROFIT - nelamurire

#1 2010-05-17 23:22:14

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

ULCEROFIT - nelamurire

Buna tuturor. Am si eu o nedumeire in ceea ce priveste ULCEROFIT. In compozitia lui intra urmatoarele:

-Ingrediente/capsulă:
-flori de galbenele (Calendulae flos)........................................40mg
-frunze de patlagina (Plantaginis folium)..................................40mg
-iarba talharului (Mycelis muralis herba)...................................40mg
-sunatoare (Hyperici herba).....................................................40mg
-isop (Hyssopi herba).............................................................20mg
-radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix)................................20mg

Administrare:

Adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi.
Administrarea se face cu 15 minute inaintea meselor principale.
Durata unei cure este de 4-6 saptamani, sau conform recomandarii medicului.

Mi s-a recomandat sa iau acest medicament timp de o luna.Vreau sa stiu daca pot sa il iau sau nu in cazul in care eu folosesc anticonceptionale.
Nu mi-a atras nimeni atentia in ceea ce priveste sunatoarea din aceste capsule, dar eu stiu ca aceasta scade efectul la antibebe...dar nu stiu cat de multa trebuia consumata ca sa il scada.Voi ce imi recomandati?

Multumesc

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#2 2010-05-17 23:31:28

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: ULCEROFIT - nelamurire

Melania sunatoarea poate provoca diaree...in acest context scade efectul AC.urilor...din cate stiu eu doar daca ai diree de la sunatoare poate fi protectia pusa in pericol, nu daca o consumi...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-05-18 11:20:28

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

Re: ULCEROFIT - nelamurire

x_ynna a scris:

Melania sunatoarea poate provoca diaree...in acest context scade efectul AC.urilor...din cate stiu eu doar daca ai diree de la sunatoare poate fi protectia pusa in pericol, nu daca o consumi...

Multumesc de raspunsul tau X_Ynna.

Nu a folosit nimeni acest produs? Vreau sa stiu si eu cum v-ati simtit de la el, daca si-a facut efectul.

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.