|
Nu esti logat.
Fasigyn#1 2007-09-17 17:12:51
fasigynfetelor am o intrebare. ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #2 2007-09-17 17:17:50
Re: fasigyne de la bila...asta e, nu prea ai ce face...ia eventual un bilichol si maninca ceva mai usor(fasigynul e de vina) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-17 17:19:39
Re: fasigyndaca am la mine fiobilin pot sa iau? Ultima oara a fost editat de sarah_ath (2007-09-17 18:19:21) ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #4 2007-09-17 18:14:53
Re: fasigynSi mie mi se intampla chestia cu gustul amar, mai degraba metalic, orice as manca. Si ma tine pana a doua zi!!! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #5 2007-09-17 18:20:09
Re: fasigyn
pana acum nu mi s-a mai intamplat, dar nu cred ca e de bine daca ti se intampla mai des... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-17 18:29:32
Mi se intampla doar cand iau fasigyn - pana acum de 2 ori. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #7 2007-09-17 18:30:10
Re: fasigynsarah_ath ,si eu am luat fasigyn acum vreo 4 zile,m-a tinut o zi gustul ala..si pe prospect scrie. Mamica de 2 pui scumpi Offline #8 2007-09-17 18:43:42
mersi pt incurajari...e prima data cand iau. mie mi s-a parut destul de deranjant...astept sa treaca ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #9 2007-09-18 11:32:55
Re: fasigynfiobilin e foarte bun, sarah_ath...nu e cazul sa dai bani pe bilichol, face acelasi lucru Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|