homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mergeti la protest?

#1 2010-05-18 13:53:02

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

mergeti la protest?

stiu ca maine o sa fie un protest mare in piata victoriei, as vrea sa merg  si eu pentrru ca sunt atat de multe nereguli si nemultumiri pentru care merita sa merg si sa strig.
Voi ce parere aveti despre acest protest, veniti?

and love saves the day...

#2 2010-05-18 14:45:33

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: mergeti la protest?

Uh, da, de parca un protest ar ajuta pe cineva cu ceva dupa '89 incoace (poate ca moral, altfel nu).

Ar fi interesant sa cred ca ar fi inceputul unui lung proces de solidaritate a populatiei, dar nu va fi asa.

In concluzie, noroc ca stau maine acasa ca sa nu innebunesc in trafic din cauza unui protest facut degeaba.

#3 2010-05-18 14:57:02

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

dar daca ai fi o proaspata mamica... careia i se taie din indemnizatia de crestere a copilului sau un pensionar cu o amarata de pensie, tot in prag de a fi micsorata, te ai duce? eu ma pun in locul oamenilor aceia, cu necazurile astea pe capul lor. Plus... am si eu of-ul meu, ca oricare proaspat absolvent al unei facultati care nu si gasesti nimic de munca in zilele astea.
Eu cred ca o sa ma duc! hai sa nu mai gandim doar pentru noi.

and love saves the day...

#4 2010-05-18 15:03:48

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Nu, tot nu m-as duce, pentru ca oricum nu rezolv nimic. In cel mai bun caz, fac parte din acea masa de manevra, pe care ziarele o vor intoarce cum vor si care oricum nu conteaza.

Lucrurile se fac la nivel inalt, de acolo decurg toate. Singurul mod in care ai putea sa schimbi ceva este o revolutie, in care sa iti iasa aproximativ 1 milion de oameni in strada si sa stagneze toata economia. Altfel, apa de ploaie.

Dar voi astepta cu interes stirile si articolele din presa referitoare la aceasta miscare. Mi se pare amuzant ca pana acuma populatia nu a inteles ca cu tertipuri de acest gen nu rezolvi nimic. Nici in sensul pozitiv, nici in cel negativ. In cel mai bun caz, se duc sindicatele la Guvern, ameninta cu boicotarea si intreruperea lucrului, guvernantii se fac ca mai dau niste bani pe care tot ei ii iau inapoi si toata lumea pleaca acasa, pentru ca nimeni nu este in masura sa-si asume un risc. Si de ce ai face-o?

Sunt jocuri politice care se fac la nivel inalt si nu au legatura cu niciun protest. Dar, pentru a pastra ideea de democratie, este cel putin interesant. Hai sa ii dam impresia omului ca el chiar mai are un cuvant de spus, desi acest drept i s-a abolit de ani buni.

#5 2010-05-18 17:17:37

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ultimul mare protest a fost in 89' si am picat cu totii din lac in putz. Macar atunci nu mureau pensionarii de foame. Nu mi-a venit sa cred ca le taie din pensie. Sa le taie alora care au pensii enorme, nu celor cu pensia da 3 milioane. Mi se pare inuman.

Publicitate

loading...

#6 2010-05-18 17:28:08

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

sunt nebuni. o a ajungem toti muritori de foame in aceasta minunta tara.
m`as duce... da stau mult prea departe de bucuresti.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#7 2010-05-18 17:28:42

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

http://www.exploziv-news.ro/audio-explo … rbai-.html Citiţi acest articol. Şi să vrem şi nu am avea cu cine să facem revoluţie.
Eu cred că cei de la care ar trebui să se facă reduceri la s?nge sunt cei din clasa politică a cărei buzunare colcăie de pline ce sunt. De ce nu ?şi rup de la gură salariul pe juma' de an, să zicem, şi să ajute ţara să iasă din rahat? De ce numai cei de jos trebuie să sufere mereu, oamenii mărunţi care n-au nici 10 maşini, nici salarii de zeci- sute de milioane, nici vile ?n jdemii de locuri, nici pensii nesimţite.
Aşa a fost ?n ţara asta dintotdeauna, ăştia mici au suferit mereu să tragă ţara la liman şi rechinii ăia mari au lăfăit bine-mersi dormind ?n scaune de piele ?n loc să facă o reformă, ceva care să ajute ţara.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-05-18 17:29:47)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.