|
Nu esti logat.
Sex dupa rezectie?#1 2007-08-06 22:04:01
sex dupa rezectie?am descoperit ca am hpv acum cateva luni: 6, 16, 18. luna trecuta am facut o rezectie p col...mica... 1.5cm.azi am fost la control si doamna doctor mi-a spus ca s-a cicatrizat foarte bine iar rezultatul biopsiei este cel mai bun din toate variantele care exista. totusi am uitat sa intreb cand as putea avea contact sexual... daca ati putea va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare... Offline #2 2007-09-18 13:12:19
Re: sex dupa rezectie?de obicei dupa o cauterizare se asteapta cam 2-3 luni pana la renceperea vietii sexuale, in cazul tau nush sigur dar cel putin o luna zic sa astepti... Offline #3 2007-09-18 13:16:14
Re: sex dupa rezectie?de ce 2-3 luni? oluna maxim 6 sapt..eu zic potirnichea ca poti avea viata sexuala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-09-18 13:22:54
Re: sex dupa rezectie?eu stiu de la Dr. Aldea , asa a sfatuit-o pe mama... nush ce sa zic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|