|
Nu esti logat.
Nelamurire analize de sange.#1 2010-05-19 20:06:42
nelamurire analize de sange.Buna seara! mi am facut acum cateva zile analizele de sange si cand mi le a citit doctora mi a spus ca am o anemie nush de care si o infectie, insa nu stie exact de care si nu e vba de vreo infectie urinara. cand i-a spus ca am cosuri pe spate a facut o legatura si a zis ca s-ar putea sa fie din cauza asta... sau de la cariile maselelor. and love saves the day... Offline #2 2010-05-19 20:11:06
Re: nelamurire analize de sange.geo cel mai probabil ai o anemie feripriva...iar in ceea ce priveste infectia...cred ca tie ce ti-a iesit mare a fost VSH.ul...acesta poate creste chiar si de la o carie...prin urmare daca e de la o carie nu as vedea rolul dermatologului...poti merge la un dermatolog daca ai probleme pe acest plan si vrei sa le rezolvi, nu neaparat din cauza VSH.ului... ia si intereseaza-te in orasul de unde esti, sau in judetul in care stai de un dermatolog bun, spune-i ca ce ai folosit nu a dat roade si incercati cu altceva ...poate acneea e de la o dereglare hormonala si atunci degeaba iei antibiotice ...trebuie de discutat... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-05-19 20:17:30
Re: nelamurire analize de sange.o sa merg la un dermatolog. eu iau yasmin de 2 ani cu pauza de 5 luni si nu cred ca am vreo dereglare hormonala. sunt din bucurest... dar inca nu am aflat de un dermatolog bun, din pacate. and love saves the day... Offline #4 2010-05-19 20:24:44
Re: nelamurire analize de sange.depinde ce rezultate ai avut, oricum e un pic neprofesional sa spui cuiva ca are o infectie, mai corect e sa ii spui un focar inflamator de exemplu, pentru ca daca zicem infectie pe care o gasesti la analizele de sange suna un pic cam dur. probabil ca ai leucocitele mari, sau cine stie, nu pot sa imi dau seama DAR referitor la faptul ca tratamentul a fost superficial, asta e tratamentul pentru cosurile de pe spate, nu stiu de unde ideea ca trebuie o suta de medicamente ca sa fie doctorul interesat. Offline #5 2010-05-19 20:34:52
Re: nelamurire analize de sange.multumesc frumos. o sa merg la dermatolog si in functie de ce o sa rezolv pe acolo o sa revin cu problema mea. and love saves the day... Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-19 20:46:46
Re: nelamurire analize de sange.
pai poate atunci ar fi bine sa te vada un endocrinolog de fapt. mergi la medicul tau de familie si o sa stie unde sa te trimita. Offline #7 2010-05-19 20:51:06
Re: nelamurire analize de sange.bine de stiu! mersi de sfaturi. o seara buna! and love saves the day... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|