homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire analize de sange.

#1 2010-05-19 20:06:42

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

nelamurire analize de sange.

Buna seara! mi am facut acum cateva zile analizele de sange si cand mi le a citit doctora mi a spus ca am o anemie nush de care si o infectie, insa nu stie exact de care si nu e vba de vreo infectie urinara. cand i-a spus ca am cosuri pe spate a facut o legatura si a zis ca s-ar putea sa fie din cauza asta... sau de la cariile maselelor.
Daca merg mai departe la un dermatolog, credeti ca poate descoperi cauza infectiei? Problema e ca nu vreau sa fiu tratata superficial si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac mai departe, iar la dermatologie de cate ori am mers mi s-a spus ft usor, ft superficial : " antibiotic 3 luni si retin-a". ce ma sfatuiti?

and love saves the day...

#2 2010-05-19 20:11:06

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: nelamurire analize de sange.

geo cel mai probabil ai o anemie feripriva...iar in ceea ce priveste infectia...cred ca tie ce ti-a iesit mare a fost VSH.ul...acesta poate creste chiar si de la o carie...prin urmare daca e de la o carie nu as vedea rolul dermatologului...poti merge la un dermatolog daca ai probleme pe acest plan si vrei sa le rezolvi, nu neaparat din cauza VSH.ului... ia si intereseaza-te in orasul de unde esti, sau in judetul in care stai de un dermatolog bun, spune-i ca ce ai folosit nu a dat roade si incercati cu altceva wink ...poate acneea e de la o dereglare hormonala si atunci degeaba iei antibiotice wink ...trebuie de discutat...

mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-05-19 20:17:30

geo.b
Full member

o sa merg la un dermatolog. eu iau yasmin de 2 ani cu pauza de 5 luni si nu cred ca am vreo dereglare hormonala. sunt din bucurest... dar inca nu am aflat de un dermatolog bun, din pacate.

#4 2010-05-19 20:24:44

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

depinde ce rezultate ai avut, oricum e un pic neprofesional sa spui cuiva ca are o infectie, mai corect e sa ii spui un focar inflamator de exemplu, pentru ca daca zicem infectie pe care o gasesti la analizele de sange suna un pic cam dur. probabil ca ai leucocitele mari, sau cine stie, nu pot sa imi dau seama DAR referitor la faptul ca tratamentul a fost superficial, asta e tratamentul pentru cosurile de pe spate, nu stiu de unde ideea ca trebuie o suta de medicamente ca sa fie doctorul interesat.

acneea in general are la baza o dereglare hormonala, dar in tratamentul uzual se prescriu antibiotice pentru ca pielea este colonizata de nenumarate bacterii si acestea isi fac de cap si intretin inflamatia. ma rog, discutia e lunga.

dermatologi buni sunt in bucuresti cu zecile cred. incearca la colentina sau daca vrei un dermatolog in privat sunt tot asa foarte foarte multe cabinete ok, da-mi un mesaj pe privat si iti voi da direct un nume, sa nu fac reclama sau ceva de genul asta.

dar teoretic trebuie sa discuti mai clar cu doctorul care ti-a prescris analizele, ca anemia trebuie tratata si infectia trebuie gasita, daca asta e diagnosticul lui.

succes!

#5 2010-05-19 20:34:52

geo.b
Full member

multumesc frumos. o sa merg la dermatolog si in functie de ce o sa rezolv pe acolo o sa revin cu problema mea.
Nu spun ca trebuie sa mi dea multe medicamente ca sa para interesat...dar uite, eu in urma cu 3-4 ani mergeam la o doctoritza care imi prescria mereu aceleasi chestii chiar daca nu aveau nici un rezultat. Am tot sperat cu timpul ca o sa fie mai bn, asteptam sa si faca efectul tratamentele. Dupa vreo 2 ani m-am saturat si m-am dus la un privat, dupa 2 sedintze mi a descoperit un chist destul de maricel ... si nu era chiar asa dificil ca cealalta domna doctora sa faca legatura ca asta putea fi cauza problemelor mele  (cosurile pe spate). Dupa 3 -4 luni de anticonceptionale mi au trecut, au ramas doar urmele. Acum  nu stiu insa de ce mi au aparut iar pt ca inca iau pastile...

Publicitate

loading...

#6 2010-05-19 20:46:46

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

geo.b a scris:

multumesc frumos. o sa merg la dermatolog si in functie de ce o sa rezolv pe acolo o sa revin cu problema mea.
Nu spun ca trebuie sa mi dea multe medicamente ca sa para interesat...dar uite, eu in urma cu 3-4 ani mergeam la o doctoritza care imi prescria mereu aceleasi chestii chiar daca nu aveau nici un rezultat. Am tot sperat cu timpul ca o sa fie mai bn, asteptam sa si faca efectul tratamentele. Dupa vreo 2 ani m-am saturat si m-am dus la un privat, dupa 2 sedintze mi a descoperit un chist destul de maricel ... si nu era chiar asa dificil ca cealalta domna doctora sa faca legatura ca asta putea fi cauza problemelor mele  (cosurile pe spate). Dupa 3 -4 luni de anticonceptionale mi au trecut, au ramas doar urmele. Acum  nu stiu insa de ce mi au aparut iar pt ca inca iau pastile...

pai poate atunci ar fi bine sa te vada un endocrinolog de fapt. mergi la medicul tau de familie si o sa stie unde sa te trimita.

nu cred ca era chistul sursa problemelor pe piele, chistul era doar expresia problemelor hormonale care s-au reglat odata cu administrarea de pastile. e intr-adevar greu sa gasesti un medic care sa aiba grija si timpul sa iti explice tot si sa te cunoasca bine..

oricum, eu zic sa te vada medicul de familie si pe urma sa mergi la un endocrinolog si eventual pe urma la un dermatolog. dermatologul in cazul asta iti trateaza doar consecinta, pe tine te intereseaza cauza.

succes si astept vesti.

#7 2010-05-19 20:51:06

geo.b
Full member

bine de stiu! mersi de sfaturi. o seara buna!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.