|
Nu esti logat.
Pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulat#1 2010-05-16 12:48:30
pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulat`am luat timp de un an jum yasmin dupa care am facut pauza,in primaa luna de pauza mi-a venit iar dupa aceea nu mia vent 2 lunipana cand am fost la medic si mi-a dat duphaston sa-mi vina menstra si novynette.am luat novynette din prima zi si m-a tinut menstra toata luna .ieri am trminat folia si tot imi mai vine. ce mi s-a intamplat? Offline #2 2010-05-16 13:11:49
Re: pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulatpe parcursul foliei ai avut spotting, fiind in prima luna de administrare a novynette. Offline #3 2010-05-16 14:05:53
Re: pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulatnu din contra,nu erau pete maraonii,era la fel ca la menstruatie,tocmai de aceea am inceput sa ma si ingrijorez,care ede fapt problema?vreau un rasp Ultima oara a fost editat de stanciut anca (2010-05-16 20:39:54) Offline #4 2010-05-16 14:21:23
Re: pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulatdaca au fost sangerari normale te sfatuiesc sa mergi din nou la medic Offline #5 2010-05-16 16:17:54
Re: pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulatCel mai probabil,organismul tau "nu vrea" novynette.Daca ai pierdut sange pe toata perioada in care ai luat AC,nu este un lucru bun si parerea mea e ca ar trebui sa revi la Yasmin,acelea se pare ca organismul tau le tolereaza.Sunt foarte multe tipuri de Ac netolerate de organism iar atunci ele trebuiesc intrerupte.Mergi la un consult,asteapta sa-ti vina menstra normal ca sa poti incepe din nou Yasmin. Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-16 18:57:07
Re: pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulatChrys, dupa o singura folie de novynette nu se poate spuna ca i se potrivesc sau nu Offline #7 2010-05-16 20:42:12
Re: pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulatproblema e ca acum fiind in pauza nici nu stiu cand imi vine din moment ce nu mi-a trecut.pot sa iau yasmin dupa astea 7 zile de pauza? Offline #8 2010-05-19 20:52:33
Re: pot sa incep acum din nou cu yasmin imi venea regulatbuna.am terminat novynettul si acum sunt in pauza de 7 zile,problema e ca imi vine ff mult cred ca este o hemoragie,nu stiu ce sa mai fac,acum am luat 2 fiole de vitamina k si sper sa-mi mai treaca pt ca nu stiu ce ma voi face.datimi un sfat sau daca a trecut cnv printr-o situatie asemanatoare ce a facut...pls Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|