|
Nu esti logat.
Spuneti-mi,va rog, ce este ....#1 2010-03-18 15:27:10
Spuneti-mi,va rog, ce este ....Buna... Offline #2 2010-03-18 15:29:45
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....Poate fi foliculita, multa lume are problema asta mai ales in zona de care zici tu Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-03-18 15:29:55) Offline #3 2010-03-18 15:34:53
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....hmm.. ideea e ca bubita asta din poze arata ca fiind o alunita putin diferita de cele maronii pe care le avem cei mai multi dintre noi pe corp... se prinde de corp cu o pielita subtire... si nu cred ca ar fi de la cresterea altor fire de par, pentru ca in zona respectiva am parul destul de rar ( de la natura, nu de la epilat)... ca m-am gandit ca ar putea fi si de la asta, insa ar fi trebuit sa imi treaca de mult de la asta...mai ales ca inca imi cresc alte bubite... pe care imi vine sa le rup continuu.... Offline #4 2010-03-18 15:37:15
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....In niciun caz nu mai umbla la ele Offline #5 2010-03-18 15:39:39
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....Alex, si eu am exact aceleasi bubite. La fel cum le-ai descris tu, in aceeasi zona si la fel ca in poze. Si eu eram disperata cu HPV dar am facut analizele si m-am linistit. Doctorul ginecolog mi-a spus ca e foliculita si mi-a spus sa ma dau cu betadina. Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-18 17:38:15
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....uuooff.... nu stiu cum sa fac, ca am sapt care vine un program extrem de incarcat si nu stiu daca am timp sa ajung la dr.... betadina parca era pt dezinfectat,nu??? tu de cand si cum folosesti tratamentul asta, rezultate ceva? Mercik frumos Offline #7 2010-03-18 19:16:54
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....Mie mi-au aparut acum un an. Trec si apar altele...acum am 2 de exemplu, una pe un picior si alta pe celalalt. nu ii inteleg rostul betadinei.. cred ca trec mai mult de la sine.Acum.. eu stiam ca foliculita e dureroasa.. la mine nu e, e exact cum ai descris si tu. nici eu nu am par in zona respectiva, implicit nu ma rad... Offline #8 2010-03-18 22:26:52
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....buna asta... cred ca mai bine mergem impreuna la un dr BUN care sa ne rezolve pe amandoua... ouuff... o sa incerc si eu cu betadina de maine... sper sa am rezultate ok.. daca nu, tinem legatura Offline #9 2010-05-21 08:38:01
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....acum o luna am facut epilare electrica in zona intima, fiindca este o zona foarte sensibilia care se vindeca mai greu, mi s-a spus sa tratez zonele care nu se prind cu Tyrosur pudra (in general zona epilata am tratat-o cu aktovegin, tinctura si crema de calendula si ulei de catina, acum nici pe astea nu le pot suporta)..., care s-a dovedit a fi un antibiotic, eu sunt alergica la antibiotice, peste vre-o trei zile am inceput sa am niste mancarimi ingrozitoare anume in zona tratata cu Tyrosur pudra, gandind ca e alergie am inceput sa beau Suprastin, cate zile am baut nu mai aveam mancarimi, dar cum am incetat sa mai beau mancarimile au reaparut, si am reluat tratamentul cu Suprastin, dar fiind un medicament greu torelat l-am baut doar 5 zile (in total vre-o zece zile) acum am din nou acele mancarimi, care mai nou s-au extins pe toata zona epilata, iar pe unele locuri am niste bubite marunte, ds care cred ca e foliculita, faza e ca nu stiu la ce medic tre' sa merg si mi-e frica sa nu fi capatat vre-o infectie, desi atunci cand beam antialergice mancarimea disparea, ce analize ar trebui sa dau in acest caz, va rog sa ma ajutati, sunt disperata... mancarimile sunt foarte puternice pana si apa ma deranjeaza, fara sa mai zic de alte creme... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #10 2010-05-21 12:58:06
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....te-ai gandit sa incerci sa te dai cumva in zona afectata cu alcool sanitar (spirt)... dezinfecteaza si iti si vindeca ft mult ranile... eu am avut complicatii urate rau de la bubitele de care povesteam mai sus... au disparut din zona inghinala si mi-au aparut pe tot corpul, bine.. mai mult pe baza de stres... nu aveam voie betadina (mi-am dat seama ulterior, pt ca aveam prb cu tiroida), mi-am luat tot felul de geluri, solutii.. nimic... am dat cu spirt si mi-au trcut....incearca... oricum.. o sa iti ia foarte mult din senzatia de mancarime.. cum simti ca incepe sa te mnanace zona respectiva, da cu spirt (pe un disc de bumbac, ceva)... Offline #11 2010-05-21 14:24:10
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....merci Alexandra, am dat cu spirt uneori inainte de aplicarea cremelor, ieri tot am dat cu spirt si parca putin s-a ameliorat situatia, dar doar temporar, el usuca foarte mult zona, dar oricum e mai bine... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #12 2010-05-21 16:17:27
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....te inteleg mai bine decat crezi... incearca s dai doar cu spirt.. fara alte creme...zona clar este foarte senisbila acum... multa rabdare sa ai... Offline #13 2010-05-21 19:18:59
Re: Spuneti-mi,va rog, ce este ....Merci! Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|