|
Nu esti logat.
Poti folosi?#1 2007-09-18 22:41:18
poti folosi?poti folosi metoda calendarului(adika zilele alea inainte si dupa)daca ai ciclu neregulat?sau e numai pt ciclu regulat? take me as i am or watch me as i go! Offline #2 2007-09-18 22:49:19
Re: poti folosi?metoda calndarului nu e prea sigura,din pacate.....si se foloseste cand ai ciclu regulat. don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #3 2007-09-18 22:55:07
Re: poti folosi?nu e sigura,de ce nu incerci cu niste anticonceptionale?sau macar prezervativ? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-09-18 23:20:51
Re: poti folosi?pai.eu folosesc prezervativ!!dar la cat st eu de paranoia...mereu am folosit prezervativul..era doar o intrebare:D..deci daca nu ai ciclu regulat no chance:? take me as i am or watch me as i go! Offline #5 2007-09-18 23:25:31
Re: poti folosi?risti sa nu iti stii perioada fertila si atunci.....asta e chiar de rau ...asa ca mai bine e cu protectie,dar cel mai ok din pctul asta de vedere e cu anticonceptionale don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|