homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de la anticonceptionale

#1 2010-05-14 20:03:46

allic
New member
Inregistrat: 2010-05-14

dureri de la anticonceptionale

iau anticonceptionale de cateva zile si ma tot dor sanii:((( mai mult cel drept. este de la anticonceptionale? in prospest scrie k exista posibilitatea sa ma doara, dar de ce mai mult dreptul? cesafac

Someone holds me safe and warm hjarta

#2 2010-05-15 01:08:46

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: dureri de la anticonceptionale

Chiar daca ai mai luat sau iei pt prima data anticonceptionale,durerea de sani este ceva "normal". Sanii se angorjeaza si se intaresc...sunt durerosi,dar senzatia asta va disparea dupa ce organismul incepe sa se obisnuiasca cu ele.La mine asa a fost.

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#3 2010-05-15 10:50:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

allic a scris:

iau anticonceptionale de cateva zile si ma tot dor sanii:((( mai mult cel drept. este de la anticonceptionale? in prospest scrie k exista posibilitatea sa ma doara, dar de ce mai mult dreptul? cesafac

da, e de la anticonceptionale, medicul care ti le-a recomandat probabil ti-a explicat si asta(sau asa ar fi trebuit) . Mai mult dreptul pentru ca nu suntem perfect simetrici sau pentru ca pe dreapta aveai tu eventuale mici particularitati care reactioneaza mai zgomotos la cresterea glandei mamare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-05-15 12:43:21

allic
New member
Inregistrat: 2010-05-14

multumesc pt raspunsuri:*, m-am mai linistit ca aveam de gand sa merg la control

Someone holds me safe and warm hjarta

#5 2010-05-22 17:26:02

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

de 6 zile am inceput sa iau marvelon si de vreo 3 ma doare burta ca si cum ar trebui sa-mi vina. nu e intensa, dar ma ingrijoreaza putin. am mai luat si inainte ac, dar nu-mi amintesc sa fi avut acest simptom. am de ce sa-mi fac griji sau e normal?

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#6 2010-05-22 19:06:51

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Pai .. in principiu .. eu zic ca e normal .. Dar oricum, poate nu te doare de la ele, poate ai racit tu sau ceva de genul. Dar daca vezi ca durerea persista / se accentueaza, sau daca te doare si pe parcursul foliei urmatoare, mergi la medicul care ti le-a prescris si vezi ce iti spune.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2010-05-22 19:16:04

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

kdeea a scris:

Pai .. in principiu .. eu zic ca e normal .. Dar oricum, poate nu te doare de la ele, poate ai racit tu sau ceva de genul. Dar daca vezi ca durerea persista / se accentueaza, sau daca te doare si pe parcursul foliei urmatoare, mergi la medicul care ti le-a prescris si vezi ce iti spune.

subscriu ce a zis kdeea ,mai asteapta sa vezi cum evolueaza durerea,oricum dureri pot aparea chiar daca ai mai luat inainte si nu ai avut dureri

#8 2010-05-22 19:23:43

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

.. Mai ales daca inainte ai luat altceva decat Marvelon. In sensul ca organismul poate sa reactioneze diferit la diferite tipuri de anticinceptionale.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#9 2010-05-23 19:40:58

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

multumesc pt raspunsuri, fetelor smile

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.