|
Nu esti logat.
Pahrmatex ovule: da sau nu?#1 2006-02-24 17:54:06
Pahrmatex ovule: da sau nu?hey.....as dori sa stiu ce parere aveti fiecare in parte despre aceasta metoda de contraceptie si cat de sigura este,avand in vedere faptul k eu am doar 17 ani.Imi afecteaza cumva organismul sau are efecte daunatoare?daca mi le recomandati,as mai dori sa stiu daca se pot procura de la planning familial! Astept rasp fffff multe......v multumesc Offline #2 2006-02-24 19:53:41
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?e ok sa folosesti ovule daca nu te deranjeaza faptul ca trebuie sa ai grija sa pui ovulul cu anume interval de timp inainte de actul sexual si nici faptul ca creeaza un mediu vaginal putin mai neplacut si ca nu ai voie sa te speli in vagin un timp dupa contact.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-02-24 20:08:37
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?a...si da se gasesc la unele cabinete de planning dar si la farmacie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2006-02-24 21:10:55
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?Farmatex ovule am folosit cam 6 luni, daca sunt folosite corect nu-i problema dar mare grija nu te asigura 100%. Succes Offline #5 2006-04-04 22:42:06
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?stati un pic,ovulelele....sunt folosite si k anticonceptionale????papapipaaa....c noutate pe cuvant:-??....yo sapt trecuta am avut prblm aia cu colpita si mi-a dat macmiror ovule...si mai am si:-?...gynozol,asa,gynozol ovule,astea pot fi luate k si anticonceptionale?:-? sau numai cele d kre vb voi mai sus un pic?doamne kte chestii sunt d kre nu stiu...off.... Offline Publicitateloading...
#6 2006-04-04 22:48:32
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?da...ok...ms k mi-ai raspuns...poate k nu sunt suficient de informata dar asta caut p site-ul asta sa ma informez,nimeni nu s-a nascut invatzat...asta e.... Offline #7 2006-04-04 22:51:33
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?ai dreptate mielushik eu cand m`am inscris aici stiam f putine despre anticonceptionale sincera sa fiu stiam doar ca te apara impotriva unei sarcini nedorite dar pe parcurs am mai invatat cate ceva si ma chinui sa mai invat ca pana la urma invat pt mine:)) Offline #8 2007-04-08 19:11:40
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?...as vrea si eu sa aflu cit mai multe despre contraceptzionale,si anume despre produsul Pahrmatex....care sint avantajele si care sint dezavantajele folosirii acestui produs.... Offline #9 2007-04-09 10:45:57
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?eu folosesc pharmatex deoarece ginecoloaga mi`a spus k nu pot folosi anticonceptionale din cauze unor probleme cu inima. doctorita mi`a spus k sunt 100% eficiente daca sunt folosite corect, pe net am citit k sunt eficiente doar 65%. oricum eu le folosesc cu kteva zile inainte de menstruatie cand nu mai sunt in perioada fertila+coit intrerupt. in rest prezervativ. avantaje ar fi probabil k scapi d prezervativ, lubrifiaza destul de bine zona si sunt ok daca nu sunt folosite mai mult de 2 3 ovule pe zi. totusi creeaza o stare de discomfort si daca nu ai o relatie stabila e cam aiurea, cred eu, sa le folosesti. sunt multe lucruri de spus la ele referitor la modul de administrare. Offline #10 2007-04-09 11:39:02
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?...multzumesc lalalala pt informatzie....stii am si eu probleme cu inima....si de aceea ma intereseaza ceva ce nu miar afecta sanatatea...si desigur caut un produs care sa fie eficient.... Offline #11 2007-09-18 23:27:46
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?nu are legatura...daca nu ai motive de ingrijorare iti va venii... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-09-19 01:21:36
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?Fetelor, potzi ramane insarcinata in urma masturbarii reciproce si a unui cont sexual nefinalizat (nsh , daca asta e termenul , adik fara ejaculare)?...Ce pot face?...nu imi stiu cand trebuie sa imi vina Cm , nu tineam nici o evidenta , iar el este neregulat ...dat-mi o sol ca tampesc , pls pls Offline #13 2007-09-19 01:28:22
Re: Pahrmatex ovule: da sau nu?Daca in urma masturbarii reciproce, baiatul ejaculeaza si din neatentie, cu sperma pe mana te atinge pe tine in zona intima.. este posibil! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|