homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Teste de ovulatie...sunt oare exacte sau...?

#1 2010-05-25 09:15:35

clauss2008
Full member
De la: Bratislava,SK
Inregistrat: 2008-05-05

teste de ovulatie...sunt oare exacte sau...?

buna nu am mai intrat de foarte mult pe acest sitte dar acum am revenit patfierbinte si la propriu si la figurat:)
deci sa incepem cu inceputul,inca nu am ramas insarcinata dar ma gandesc ca poate intr-o buna zi voi ramane,am avut mari dereglari de ciclu din decembrie 2009 si pana in aprilie mai precis imi veam cm din 2 in doua luni adica la 55 zile max,am fost la doctor insa mi-a spus doar ca este o dereglare hormonala,mi-a dat sa fac tratament cu duphaston din a 14-a zi a cm-ului  si flamexin timp de 10 zile -pe o perioada de 3 luni asta pt a-mi regla menstra si a putea localiza mai exact ovulatia pe a concepe un  bebic sunt deja la a doua luna de tratament si mi-am luat si niste teste de ovulatie pe care le-am facut pe 23,25,mai si au iesit 2 liniute acum ce sa inteleg ca sunt la ovulatie si ca daca am contact sexual si mai si terminam in acelasi timp sunt sanse mxime sa avem un bebic????sunt putin confuza...kiss u all

When ambition ends, happiness begins.!!!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chart_module.php

#2 2010-05-25 10:39:37

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: teste de ovulatie...sunt oare exacte sau...?

testele de ovulatie sunt bune.
eu am facut cam jumatate de an pina am ramas  gravida .
la momentul ovulatiei linia de test e mai intensa decat cealalata si de atunci ai 24 sau 48 de ore interval de timp in care ovulezi.
mie mi-au placut mai mult testele oview, dar si cu celelalte te descurci mai ales daca le pui pe o hartie si le compari de la zi la zi.
eu am reusit in 1/2 an/ 7 luni cum ziceam de cand am lasat antibebe.
bafta.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#3 2010-05-25 10:59:59

clauss2008
Full member

si sa inteleg ca ai reusit cu ele nu?adica ai bebe?daca da felicitari,eu am facut un test pe data de 23 unde au fost doua liniute iar astazi de dimineata inca unul tot doua linute,la ambele teste liniuta de test a fosst mai vizibila decat liniuta de control iar contact sexual am avut in fiecare zi sexinpat ,acum nu stiu ce sa zic,chiar acum imi iau temperatura pt ca imi arde foarte tare fata,dar doar fata si am 37. practic sunt intr-a 15-a zi de la cm....hummm???

#4 2010-05-25 11:05:08

carra_verona
Insomniac member

da, am reusit cu ele.
zilele astea il asteptam pe bebe.
mi-am luat si temperatura dimineata si urmarit evolutia temp cu ajutorul site-ului fertility.
vezi ca linkul e la mine in semnatura.
multa bafta.
puss

fertility

#5 2010-05-25 11:07:55

clauss2008
Full member

ohooo pai ce sa zic ma bucur enorm pentru voi si iti doresc sa ai o nastere usoara ,cel mai frumos si sanatos bebic si sper ca o sa ne mai auzim chiar daca nu vei mai avea acelasi timp liber becouse of bebic ,chiar acum am sa verific sitte-ul sunt f curioasa:D

Publicitate

loading...

#6 2010-05-25 12:00:35

carra_verona
Insomniac member

merci de urari.
bafta inca o data.
puss

fertility

#7 2010-05-25 12:03:09

clauss2008
Full member

ma uit pe sitte-ul acela dar nu prea ii dau de cap am completat doar luna in care am avut cm dar nu pot vedea mari statistici acum,probabil ca va trebui sa completez in fiecare zi si pe aprcurs voi afla mai multe

#8 2010-05-25 13:55:28

carra_verona
Insomniac member

da, tre sa completzi zilnic cat mai multe semanalmente si site-ul iti 'prezice' cand ovulezi (sau ai ovulat) luna de luna in functie de datele introduse si de metoda de predicitie pe care o alegi (asta mi se pare ca tre sa fi utilizator vip ca sa poti face).
in fine. ai sa te lamuresti tu ce si cum.
puss

fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.