homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help!

#1 2010-05-25 01:39:22

flflfl
New member
Inregistrat: 2009-12-05

Help!

Buna! de aprox. 6 luni ma lupt cu o problema.. secretie vaginala modificata.. mai abundenta in anumite perioade ale lunii.. mancarimi.. iritatii.. nu in mod constant.. cand vin cand dispar.. si cel mai grav.. discomfort si durere/usturime in timpul actului sexual.. nici assta nu e mereu la fel.. dar clar dupa un contact sexual toate simptomele se intensifica.. am schimbat 2 doctori.. primul mi-a facut analize.. mi-a iejit candidoza.. am facut tratament.. am facut analize.. analizele au iejit bune(in timpul asta 0 contacte sexuale).. dar.... nici o schimbare.. doctoritza mi-a spus ca sunt nebuna.. ca n-am nimic.. ca o fi parteneru de vina yikes.. suntem de 2 ani impr.. n-am avut pb de genul asta in pat.. a doua doctorita.. dupa ce i-am povestit ce si cum.. s-a gandit pe langa examenul de secretie.. sa-mi faca si testul chlamydia.. care mi-a iejit pozitiv.. de asemenea mi-a iejit si candida albicanis.. eu fericita ca in sfarsit am gasit cauza.. am urmat tratamentul prescris (impreuna cu partenerul).. daaar.. acelasi disconfort.. aceasi durere.. si cu cat a trecut timpul.. au continuat si restul simptomelor.. am facut din noua analize.. aja cum mi-a spus.. dupa o luna.. mi-a iejit testul chlamydia pozitiv din nou.. ca drept urmare mi-a recomandat sa fac acelasi test dar din sange.. fiindca a spus k testul din secretie poate ieji pozitiv ji datorita unei modificari a PHului.. din sange mi-a iejit negativ..

am ajuns si la problema mea.. ajungand la concluzia k nu e clamydia sau alta pb.. ca e doar o flora data peste cap.. mi-a prescris gyniel.. si pt partener lomexin crema.. pb e k pana sa ma apuc de tratament.. am racit rau.. si am luat tratament cu zinnat.. si simt ca iar am dat-o intr'o candidoza.. acum nu stiu ce sa fac.. chiar NU pot sa mai astept 3 sapt sa ma duc la o noua programare grater.. sa urmez direct tratamentul dat de doctorita.. sau sa mai fac si altceva.. ? sunt apr disperata sad

multumesc!!

#2 2010-05-25 11:35:27

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: Help!

pt probleme cu scurgerile spalaturi cu ceai ..am un lapsus si nu imi vine in minte denumirea plantei doar cea populara care e urata .. coaiele popii(scuze) la 1 l de apa 2-3 frunze(a nu se bea)e bun pt orice rana, taietura etc.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#3 2010-05-25 14:54:40

ninmesarra
New member
Inregistrat: 2010-05-25

Re: Help!

salutare!

am si eu o problema.. am primit rezultatele la analiza pentru secretii si mi-au iesit urmatoarele:
frecvente epitelii superficiale si intermediare
rare pmn
absenti bacili doderlein
frecventi cocobacili gram negativ cu aspect sugestiv de vaginoza bacteriana (clue cells)
absente levuri
absent trichomonas vaginalis
cultura in conditii aerobe: nu s-au dezvoltat colonii bacteriene
cultura fungi negativ

ma luminati si pe mine???? nu inteleg nimic din rezultatele astea...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.