homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sprijin

#1 2010-05-25 19:45:58

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Sprijin

Buna fetelor. M-am gandit sa scriu si pe forum si sa rog fetele (mai ales pe cele din Constanta) daca vor sa ajute o mamica care tocmai si-a pierdut fetita.
Probabil ati auzit la stiri unele dintre voi despre o fetita de 3 ani care a cazut de la etajul 3 si a murit la scurt timp. Mama a lasat-o cateva secunde pe balcon, pt a-i da medicamentele celeilalte fete, iar cand s-a intors n-a mai avut ce sa faca pt ca deja fata alunecase si cazuse peste geam.
S-a intamplat acum 5 zile, mama fetitei este educatoare la gradinita unde predau si eu. Are o situatie foarte drastica, abia se poate descurca in conditiile in care mai are o fetita de 2 ani de crescut si este necasatorita.
Pentru locul de veci al fetitei care i-a murit trebuie sa plateasca rata de 100 ron pe luna pt ca nu-si permite sa dea toti banii odata.
Educatoarele din mai multe gradinite s-au mobilizat s-o ajute fiecare cum poate, orice ajutor e binevenit, poate sunt mamici care au hainute care nu le mai vin copiilor, sunt convinsa ca vor fi foarte folositoare pt fetita aceasta.
Imi cer scuze ca n-am intrebat mai intai pe forum daca pot cere sprijinul pt acest caz, poate nu e permis, daca considerati ca nu e ok, puteti sa-l inchideti, eu doar incerc sa ajut aceasta mamica care e disperata si inclusiv pe fetita ei.
Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.