|
Nu esti logat.
Help:((#1 2010-05-25 22:34:52
help:((deja nu mai suport:(..cand ma simt bine si e totul ok..din senin..mi se face rau:(...si asa...ma dor ovarele,greata,durere de cap si prurit...miam facut un test de sarcina..a iesit negativ...acum 1 saptamana am avut si menstra..deci e ok..oare ce se intampla?...iau diane 35 de 1 an si 2 luni,cam asa...se poate din cauza lor?le iau la sugestia medicului gnecolog,pentru durerile de la menstra si cosuri..iar situatia s-a imbunatatit.ce ziceti? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-05-25 22:43:32
Re: help:((Dar suspectezi ca ai fi insarcinata .. ? Ai avut vreun contact cu risc, ai omis vreo pastila, ai luat ceva care sa interactioneze cu ele ? Daca nu, nu iti face probleme, cu atat mai mult cu cat ti-a venit menstra si ai mai si facut un test care a iesit negativ .. Iar daca elimini posibilitatea asta, nu stiu, poate starea ta de rau se datoreaza intr-adevar pastilelor - si atunci poate vor trebui schimbate ( dupa ce vorbesti cu medicul tau, evident ) - sau nu. Poate e doar o perioada, poate esti stresata, obosita, poate esti un pic anemica, poate ai racit ... Ideea e sa vezi cat mai dureaza starile astea, sa incerci sa descoperi cauza si, daca vezi ca te simti tot asa, eventual sa mergi la medicul de familie, sa iti faci niste analize, sa faci si o vizita la medicul care ti-a prescris anticonceptionalele. Sanatate ! Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-05-25 22:45:19) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-05-25 22:58:43
Re: help:((nu...nu am omis greseli dar nah...mam gandit si la asta...da..stresata sunt putin...vine bacul...nah.....sper sami revin repede...multumesc mult kdeea:*>< iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|