|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu?#1 2010-05-25 14:17:30
insarcinata sau nu?buna ziua! sunt noua pe acest forum..vreau sa stiu daca se poate sa fiu insarcinata in luna a treia desi testele de sarcina de pana acum (7-8, ultimul facut acum 2 zile) sunt negative, menstruatia a venit de 2 ori iar dupa acel conctact neprotejat de acum 3 luni am luat si pilula pt a doua zi.Ceea ce ma nelinisteste este faptul ca luna aceasta mi-a intarziat menstruatia mai mult de o saptamana si am usoare dureri in partea de jos a abdomenului (in partea dreapta). Astept cu nerabdare raspunsurile voastre deoarece sunt foarte stresata pe chestia asta! Va multumesc! Offline #2 2010-05-25 14:35:02
Re: insarcinata sau nu?daca ai luat corect pilula de a 2a zi nu prea ai cum sa fii. mai ales ca ti`a venit menstra de doua ori, testele au iesit negative... If you take it personal, that's ok! Offline #3 2010-05-25 15:17:10
Re: insarcinata sau nu?multumesc pentru raspuns! mai asteptparerile voastre ca sunt foarte nelinistita, va rog! Offline #4 2010-05-26 10:20:09
Re: insarcinata sau nu?chiar nu mai raspunde nimeni, nu a mai fost nimeni in situatia asta? Offline #5 2010-05-26 10:24:36
Re: insarcinata sau nu?
e nerealist sa stai stresata luni de zile pentru un contact sexual presupus la risc, avut cu nu stiu cite luni in urma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-26 10:31:35
Re: insarcinata sau nu?multumesc mult doctoressa, m-am mai linistit. De atunci nu am mai avut nici un contact sexual, doar ca ma sperie faptul ca mi-a intarziat menstrutia ceea ce de obicei nu se intampla. plus ca am vazut pe forum ca poate exista si menstruatie peste sarcina si teste fals negative, dar cred ca este autosugestie la mine, totusi intarzierea asta ma deruteaza foarte tare! voi reveni cu vesti daca vor fi. O zi cat mai senina si placuta! Offline #7 2010-05-26 13:56:28
Re: insarcinata sau nu?am avut contact sexual neprotejat a 2 zi dupa ciclu si inainte de ciclu am luat si pastile anticonceptionale....pot ramane insarcinata?ma dor si sanii dar nu stiu daca de la anticonceptionalesau ca sunt insarcinata Offline #8 2010-05-26 18:08:05
Re: insarcinata sau nu?Nu sunt sanse de sarcina. Cu atat mai putin daca incepi sa iei o noua folie de pastile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2010-05-26 19:33:27
Re: insarcinata sau nu?nu isi mai da nimeni cu parerea? sunt tare nelinistita si pana sambata cand am programare la medic nu voi fi buna de nimic pana ce nu ma linistesc Offline #10 2010-05-26 19:38:49
Re: insarcinata sau nu?da' ce parere mai vrei? ti s`a spus deja ca nu esti.. If you take it personal, that's ok! Offline #11 2010-05-26 20:09:19
Re: insarcinata sau nu?anka, chill ... Ai luat Postinor, ti-a venit menstra de 2 ori, ai avut OPT teste negative, simptome de sarcina nu ai ( durerea aceea poate fi cauzata de faptul ca ovulezi, sau ai racit, sau urmeaza sa iti vina etc ) ... Stai calma, chiar nu ai de ce sa iti mai faci griji .. Uita de toate astea ca te stresezi DEGEABA ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|