|
Nu esti logat.
Chisturi pe ovare!!!#1 2010-05-26 17:39:18
chisturi pe ovare!!!buna fetelor...am si eu o problema: in jurul datei de 10 mai trebuia sa imi vina menstruatia(ultima menstruatie a fost pe 10 aprilie),mentionez ca am ciclul regulat de 28-30 de zile,dar nici pana azi nu mi-a venit,de sarcina nu se pune problema pentru ca nu am avut relatii sexuale in perioada aceasta,deci o exclud.Azi am fost la medic si mi-a dat trimitere pt analize de sange(prolactina si HCG) si pentru o ecografie transvaginala pe care am si facut-o si in urma careia mi-a fost scris urmatoarele lucruri: Offline #2 2010-05-26 17:56:24
Re: chisturi pe ovare!!!Nu e grav. Stai linistita. Asteapta si rezultatele analizelor si mergi la medic. Insa, cel mai probabil vei primi tratament cu contraceptive. Alte tratamente pentru chisturi nu prea sunt. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-05-26 18:00:53
Re: chisturi pe ovare!!!multumesc Andreea....eu sper sa imi vina si ciclul curand ca deja e devenit un stres pentru mine chestia asta..si nu stiu daca intarzierea se datoreaza acestui chist sau sunt si alte motive.....uoffffff!! Offline #4 2010-05-26 18:04:14
Re: chisturi pe ovare!!!Intarzierea poate avea mai multe cauze, inclusiv acest chist. Insa pana nu ai rezultatele la analize, nu ai cum sa stii sigur. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2010-05-26 18:07:38
Re: chisturi pe ovare!!!vineri voi avea si rezultatul analizelor,sper sa fie totul ok..o sa va tin la curent...multumesc inca o data pentru raspunsuri... Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-27 10:34:34
Re: chisturi pe ovare!!!
pe scurt, esti bine sanatoasa(echografic vorbind)...intotdeauna, dupa ovulatie, la echografie se va vedea o astfel de formatiune pe unul dintre ovare(acela din care ai ovulat)...deci nu e nimic grav, e fiziologic si normal totul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-05-27 21:09:44
Re: chisturi pe ovare!!!multumesc doctoressa...din pacate am luat azi rezultatul prolactinei si nu este deloc bun..este 887 valoarea,foarte mare dupa parerea mea daca tinem cont ca limita superioara data de laborator este 667.. uofff..si tot citesc pe internet despre chestia asta si nu fac decat sa ma sperii..oare nu voi putea avea copii diun acest motiv? o sa trebuiasca sa iau toata viata brocriptin sau dostinex?stie cineva sa ma lamureasca cu niste raspunsuri?pana saptamana vittoare cand merg la ginecolog v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste raspunsuri...multumesc din suflet..numai bine.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|