homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum pot sa scap dintr-o situatie dificila

#1 2010-05-28 16:03:01

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

cum pot sa scap dintr-o situatie dificila

Intampin momentan o perioada dificila. M-am despartit de prieten de vreo luna. Nu asta ar fi problema.. adevarata problema este ca prietenul meu cel mai bun, un baiat, cu prietena de peste 1 an, vrea sa fim impreuna. Subiect asa de banal si de tampit, da stiu. Dar in acelasi timp nu stiu ce sa fac. Am incercat de toate... sa ii zic ca il vreau doar ca prieten, ca tin la el foarte mult si nu vreau sa pierd prietenia, ca nu ma simt atrasa de el, ca el are o relatie, toate variantele diplomatice le-am luat la rand.
dar fara nici un folos. Mie chiar nu imi place de el, fizic nu este deloc atragator, este haios dar doar ca amic. Are un comportament pe care ca iubita nu l-as tolera deloc. Dar nu pot sa ii spun asta, nu vreau sa il jignesc. In schimb eu imi tot spune ca tine la mine ca asa ca pe dincolo.
Nu stiu cum sa scap pe cale cat mai diplomatica de problema asta. sa termin prietenia cu el si gata?

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2 2010-05-28 16:10:44

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificila

o situatie asemanatoare am avut si eu..chiar mai rau,tipul era din scoala de la mine si nu scapam de el nici in pauze..a durat cam 1 luna povestea asta pentru ca el,la fel ca prietenul tau nu accepta nici  un fel de motive.pana la urma am inceput  sa racim relatia si ca prieteni..nu ii mai raspundeam mereu la telefon,pe messenger intram mai rar si la scoala imi cautam de treaba prin pauze.incet incet a incetat cu insistentele.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#3 2010-05-28 16:15:43

Puccina
Full member

deci nu am nici o sansa decat sa dispara si prietenia nu? el a mai avut o tentativa anul trecut in vara si atunci am scapat pentru ca am plecat 10 luni in delegatie inafara tarii, un an intreg nu am mai vorbit deloc cu el. dar tot imi dadea mailuri, mesaje pe site-urile unde aveam conturi si ma cauta. dupa ce am revenit in tara tot ma cauta si acum a reinceput cu relatia amoroasa dintre noi. daca intr-un an nu i-a trecut tare mi-e frica ca va trebui sa fiu foarte acida ca sa scap.

#4 2010-05-28 16:17:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Puccina, spune-i pur si simplu ca tii la el ca prieten, dar nimic mai mult, nu vad de ce s-ar simti jignit, doar atractia nu e ceva ce vine la comanda
Am trecut si eu prin asta si intr-adevar situatia e putin penibila, insa daca omul e rezonabil poate reusiti sa ramaneti prieteni... daca nu intelege, asta e

#5 2010-05-28 16:21:42

Puccina
Full member

I-am spus, asta e problema  grater i-am zis ca totusi tocmai am iesit dintr-o relatie, nu am nevoie de alt iubit, am nevoie de el ca prieten si doar asa il vad, un amic.
dar tot nimic. sincer, e atat de de treaba, simpatic rau, semanam extrem de mult la caracter dar.. atat!!! fizic este total neatragator, cu durere in suflet spun ca mi-ar fi chiar  acklad sa pun mana pe el.
dupa ziua de ieri...va trebui sa urmeze inca o discutie serioasa dar la cat de incapatanat este cred ca nu voi avea sorti de izbanda. as vrea sa salvez prietenia dar nu stiu daca va fi posibil

Daca stau sa o iau dupa zodii, este fecioara, un fustangiu. sportul preferat este sa agate fete. cred ca sunt doar o ambitie a lui, nu cred ca tine intr-adevar la mine, chiar daca de un an trage de mine

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-05-28 16:27:10)

Publicitate

loading...

#6 2010-05-28 16:23:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Vorbeste serios cu el si spune-i, ma gandesc ca ii e si lui greu sa te vada zi de zi doar ca prieten daca e indragostit de tine... daca nu se mai poate, macar o vreme sa va vedeti mai rar, poate-i trece

#7 2010-05-28 16:33:57

Puccina
Full member

si mie mi-ar fi greu sa ma vad cu el mereu stiind ca e indragostit de mine, daca chiar asa o fi si nu sunt doar o ambitie prosteasca a lui, fata pe care nu o poate cuceri. oricum stiu ca nu ne-am potrivi deloc ca iubiti.
o sa incerc sa vorbesc cu el..iar. doamne ajuta

#8 2010-05-28 16:40:07

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

De asta nu cred eu intr-o prietenie dintre un baiat si o fata, bine poate sunt si exceptii, dar foarte putine, in general se termina ca in cazul Puccinei.Sfatul meu este sa il faci sa inteleaga ca intre voi nu poate fi niciodata nimic si daca chiar nu intelege, cred ca singura sansa este sa incheiati prietenia si asa n-o sa mai aveti motive sa va vedeti sau sa va auziti la telefon si gandeste-te ca chiar daca el ti-ar spune ca te intelege si vrea sa ramaneti in continuare prieteni, fii sigura ca odata ce i s-a aprins acolo beculetul, nu te va mai putea vedea vreodata doar ca pe o prietena si atat, odata ce el isi doreste ceva mai mult, cel putin asa cred eu.

#9 2010-05-28 16:44:06

Puccina
Full member

Roxiii a scris:

De asta nu cred eu intr-o prietenie dintre un baiat si o fata, bine poate sunt si exceptii, dar foarte putine, in general se termina ca in cazul Puccinei.Sfatul meu este sa il faci sa inteleaga ca intre voi nu poate fi niciodata nimic si daca chiar nu intelege, cred ca singura sansa este sa incheiati prietenia si asa n-o sa mai aveti motive sa va vedeti sau sa va auziti la telefon si gandeste-te ca chiar daca el ti-ar spune ca te intelege si vrea sa ramaneti in continuare prieteni, fii sigura ca odata ce i s-a aprins acolo beculetul, nu te va mai putea vedea vreodata doar ca pe o prietena si atat, odata ce el isi doreste ceva mai mult, cel putin asa cred eu.

mi-era frica de o chestie ca asta  supa asa este, ai dreptate, nimic nu va mai fi la fel vreodata. tare mi-e frica de confruntarea asta.. as vrea sa o evit pe cat posibil dar stiu ca nu se poate  grater poate ii zici ca ma marit si scap  lol  lol

#10 2010-05-28 16:54:54

Roxiii
Full member

Pai asta e problema, ca hai sa zicem ca pana la urma ca sa te aiba mereu in preajma lui, iti poate spune ca se va resemna la gandul ca nu se poate mai mult si sa fiti doar buni prieteni ca pana acum.......insa, repet, niciodata nu va mai putea sa te priveasca doar ca pe o simpla prietena, acuma na...tu decizi ce si cum vrei sa faci dar eu cred ca este doar o singura cale de a iesi din aceasta problema.

#11 2010-05-28 17:25:09

Roxiii
Full member

Exact!!!Sunt de aceasi parere cu free.

#12 2010-05-28 17:33:19

Puccina
Full member

in acest moment vorbesc cu el si are un aer atat de indiferent ca nu imi vine sa cred. daca nu vreau asta e, nu o sa incerce sa ma convinga de nimic, sa fac dupa cum ma taie capul. ca imi fac prea multe probleme unde nu este cazul.
are impresia ca si eu il plac totusi si ca fac pe inabordabila.

#13 2010-05-28 18:23:30

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

de acord cu free...
nu poti sa scapi in mod elegant, cum vrei tu.
ignora-l ca altfel nu scapi de el big_smile

fucking perfect...

#14 2010-05-28 18:35:24

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

acelasi sfat si din partea mea: ignora-l
nu cred ca vei mai putea sa il vezi ca pe un prieten, stiind ca ii place de tine...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#15 2010-05-28 18:37:40

Puccina
Full member

am vorbit cu el, gata am terminat. aveati dreptate cand ziceati ca va spune ca e totul ok si sa continuam la fel. exact asta a si spus. mama ei de viata  bang

#16 2010-05-28 18:51:57

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

oricum, nu-ti face griji ca o sa sufere....el are iubita acum, parca asa am inteles...
nu vroia decat putin sex... alcool
daca ar fi fost indragostit rau de tine, n-ar fi fost in alta relatie sau n-ar fi suportat sa te vada cu altul.... puss

fucking perfect...

#17 2010-05-28 19:34:14

Puccina
Full member

luisjota a scris:

oricum, nu-ti face griji ca o sa sufere....el are iubita acum, parca asa am inteles...
nu vroia decat putin sex... alcool
daca ar fi fost indragostit rau de tine, n-ar fi fost in alta relatie sau n-ar fi suportat sa te vada cu altul.... puss

pai eu eram in relatie de 5 ani cand l-am cunoscut si ne stim de un an jumate. el are prietena de aproape 2 ani. deci nu e ca si cum ne-am fi facut relatii noi in timp ce ne stiam.
nu cred ca e indragostit pana peste urechi, e probabil o stare trecatoare lol cine stie
daca ar fi vrut putin sex de ce sa traga un an aproape? lol in perioada asta putea gasi sex cu tona

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.