homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme ginecologice

#1 2010-05-28 19:24:42

miriam_eva
Membru
Inregistrat: 2010-05-28

Probleme ginecologice

Buna,fetelor
din cate am vazut aveti un raspuns pentru fiecare si chiar sunt in cautare de asa ceva.
Problema mea incepe acum 6 luni cand un nenorocit, purtator de scula, mi-a transmis o ''frumusete'' de hpv. M-am tratat, am luat de la ovule cervucid pana la crema wartec, isoprosine etc.Mi-au trecut o perioada dupa care se pare ca au recidivat, dar de data aceasta sub alta forma si anume, nu prin excrescente, precum erau prima data, ci prin umflatura pe una dintre labii. Iarasi am luat ceva tratament, timp de o luna si in prezent iau echinaceea, caci am auzit ca face minuni cu imunitatea.Imi inspectez zilnic vaginul si am observat azi ca intre clitoris si una dintre labii, mai exact pe zona lucioasa a vaginului ii o umflatura mica, nu ma doare, nu nimic.Sunt deja in panica, ce sa fac, ce sa mai iau, ce este?
Si inca ceva, o sa mai pot intretine relatii sexuale cu cineva fara a transmite virusul sau ii inevitabila chestia asta cu transmiterea? Caci stiu ca virusul ii in organism for the rest of my life, Viataaaaaa!!
Multumiri anticipate pentru eventualele raspunsuri si bunavointe de a raspunde!

Ultima oara a fost editat de miriam_eva (2010-05-28 19:28:02)

#2 2010-05-28 19:57:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Probleme ginecologice

Tot ce iti pot spune este sa te intorci la medic.

Cat despre transmitere eu stiu ca il poti transmite si daca esti doar purtatoare. Insa daca nu ai negi si folosesti prezervativ nu e problema.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.