|
Nu esti logat.
Help please :(#1 2010-05-09 16:54:23
help please :(In urma testului de citobacteriologie mi-a iesit asa: Offline #3 2010-05-09 16:59:46
Re: help please :(
multumesc nespus! Offline #4 2010-05-14 21:51:31
vesti prea bune nu am...intr-adevar esti suspecta de gonoree si e nevoie de o analiza suplimentara care sa confirme/infirme chestia asta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-05-14 22:28:29
Re: help please :(Azi am aflat rezultatele la proba de gonoree...si e negativa!Deci nu exista....au trecut 31 de zile si ciclul nu mi-a venit.Medicul a zis ca e normal pentru ca sunt ovarele inflamate si ca daca nu imi vine sa iau duphaston timp de 5 zile cate 3 pe zi. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-15 11:05:53
ok, asta e o veste buna...fa deci tratamentul(ovulele sunt poligynax si le vei pune dupa menstra). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-05-15 11:13:57
Re: help please :(multumesc mult pentru tot.Am sa fac tratamentul dupa indicatiile recomandate.Iau vitamax...pentru intarire ca sunt cam slabuta(40 kg la 1 m 55) oare are vreo influenta asupra tratamentului pe care il voi incepe? Offline #8 2010-05-15 11:40:54
Re: help please :(nu are Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2010-05-15 14:03:42
Re: help please :(Va multumesc pentru raspuns.Un weekend placut va doresc si sanatate! Offline #10 2010-05-27 23:46:18
Re: help please :(Revin cu aceeasi problema (de 5 luni incoace) si anume...am luat acel tratament cu augmentin si flucovim(si multe altele inainte-nolicin alauri de flamexin si supozitoare de diclofenac-astea pentru infectie urinara cu E.coli care a disparut in urocultura dupa tratament, ciprofloxacin 2 ture si tador pentru anexita , biseptol pentru nisip si infectie la rinichi), in 22 mi-a si venit si acum urmeaza sa pun ovulele de polyginax timp de 12 zile (ca mi-a trecut ciclul acum ) insa...mai am o zi de luat medicamente(augmentin si flucovim) si durerea a revenit in partile pubisului si ma incomodeaza cand merg.Intensitatea nu este aceeasi(e mai scazuta acum)si locatia diferita, inainte fiind localizata in jurul ovarului drept despre care mi s-a spus ca e marit, dar mi se pare ciudata recidiva cand inca sunt sub tratament.Si nu pot sa zic ca e durere intepatoare sau colicativa, ci mai degraba ca o arsura, usturime dar nu in zona ovarelor,ci mai jos...cum sa explic...chiar intre picioare dar in zona laterala, exact cum sunt dungile de la chilot, dar in interior,si mai ales desfac picioarele mai doare .Si apare,se mentine un timp (1-2 ore) apoi dispare, apoi apare iarasi...si "migreaza" cand in partea dreapta ,cand in partea stanga,cand in ambele. Offline #11 2010-05-28 20:27:57
Re: help please :(Nu stiu ce ar putea fi aceasta durere, insa nu cred sa aiba legatura cu infectia urinara pe care ai tratat-o. Nu vad de ce ar durea la incheieturile picioarelor ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|