homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help please :(

#1 2010-05-09 16:54:23

m.mistery
New member
Inregistrat: 2009-09-13

help please :(

In urma testului de citobacteriologie mi-a  iesit asa:
EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE ++
PMN++
FLORA MICROBIANA POLIMORFA
PREZENTI COCI IN DIPLO INTRACELULAR
REZENTE LEVURI
ABSENTI BACILI DODERLEIN
ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS.

Mentionez ca nu am o viata sexuala activa iar medicul a zis ca datorita prezentei acelor coci sunt suspeta de gonoree.Boala aceasta se poate transmite si prin alta cale decat raport sexuale?Poate fi si altceva decat gonoree?
Din restul vad ca am candida(prezenta levurilor indica asta) si o infectie, ciuperca??(ma ghdez dpa flora polimorfa...)
Am avut si infectie urinara cu E coli si acum urocultura iese sterila, iar examenul citoparazitologic e bun, toate sunt negative.Ciudat este ca durerea cotinua in zona ovarelor si a pubisului.Si e o durere precum o colica.Oscileaza si se amelireaza 2-3 zile poi incepe iarasi.Oare ciuperca respectiva sa dea asemenea dureri?Am luat antibiotice precum:norfloxacin,ciprofloxacin si biseptol(pentru nisip la rinichi biseptolul) alaturi de flucovim , supozitoare de diclofenac si no spa.Dar totusi durerea persista mai ales in zona ovarelor si nu situ ce sa mai fac.Medicul a zis ca va trebui sa imi ia inca o proba pentru a vedea exact natura cocului respectiv, apai nu stiu.....aveti vreo idee?sugestie?

#2 2010-05-09 16:55:07

persifona
Vizitator

Re: help please :(

Las link cu problema ta doctoressei

#3 2010-05-09 16:59:46

m.mistery
New member

persifona a scris:

Las link cu problema ta doctoressei

multumesc nespus!

#4 2010-05-14 21:51:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

m.mistery a scris:

In urma testului de citobacteriologie mi-a  iesit asa:
EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE ++
PMN++
FLORA MICROBIANA POLIMORFA
PREZENTI COCI IN DIPLO INTRACELULAR
REZENTE LEVURI
ABSENTI BACILI DODERLEIN
ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS.

Mentionez ca nu am o viata sexuala activa iar medicul a zis ca datorita prezentei acelor coci sunt suspeta de gonoree.Boala aceasta se poate transmite si prin alta cale decat raport sexuale?Poate fi si altceva decat gonoree?
Din restul vad ca am candida(prezenta levurilor indica asta) si o infectie, ciuperca??(ma ghdez dpa flora polimorfa...)
Am avut si infectie urinara cu E coli si acum urocultura iese sterila, iar examenul citoparazitologic e bun, toate sunt negative.Ciudat este ca durerea cotinua in zona ovarelor si a pubisului.Si e o durere precum o colica.Oscileaza si se amelireaza 2-3 zile poi incepe iarasi.Oare ciuperca respectiva sa dea asemenea dureri?Am luat antibiotice precum:norfloxacin,ciprofloxacin si biseptol(pentru nisip la rinichi biseptolul) alaturi de flucovim , supozitoare de diclofenac si no spa.Dar totusi durerea persista mai ales in zona ovarelor si nu situ ce sa mai fac.Medicul a zis ca va trebui sa imi ia inca o proba pentru a vedea exact natura cocului respectiv, apai nu stiu.....aveti vreo idee?sugestie?

vesti prea bune nu am...intr-adevar esti suspecta de gonoree si e nevoie de o analiza suplimentara care sa confirme/infirme chestia asta.
ciuperca cu pricina(probabil candida) nu iti da simptomatologia pe care o descrii(nici gonoreea de altfel nu prea  da)
dupa flora polimorfa nu te poti orienta...flora vaginala normala e polimorfa, asta neinsemnind infectie...cocii in diplo intracelulari insa inseamna infectie,probabil gonoree(boala cu transmitere sexuala pe care o poti avera de mult, e deseori asimptomatica la femeie)...
fa deci analiza suplimentara despre care vorbeste medicul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2010-05-14 22:28:29

m.mistery
New member

Azi am aflat rezultatele la proba de gonoree...si e negativa!Deci nu exista....au trecut 31 de zile si ciclul  nu mi-a venit.Medicul a zis ca e normal pentru ca sunt ovarele inflamate si ca daca nu imi vine sa iau duphaston timp de 5 zile cate 3 pe zi.
Mi s-a dat tratament (care trebuie sa il urmez in timpul menstruatiei)cu augmentin,flucovim i ovule plygymax(sau ceva de gnul...nu prea inteleg ce scrie) iar la diagnostic  scrie vulvo-vaginita mixta.Banuiesc ca nu poate fi mai grav decat gonoreaa...sau ma insel?ce parerea aveti dumneavoastra?Ovulele le voi introduce dupa ce termin menstruatia sau in timpul acestei?(am uitat sa intreb medicul)Va multumesc mult pentru raspuns!

Publicitate

loading...

#6 2010-05-15 11:05:53

Al Pacino
Administrator

m.mistery a scris:

Azi am aflat rezultatele la proba de gonoree...si e negativa!Deci nu exista....au trecut 31 de zile si ciclul  nu mi-a venit.Medicul a zis ca e normal pentru ca sunt ovarele inflamate si ca daca nu imi vine sa iau duphaston timp de 5 zile cate 3 pe zi.
Mi s-a dat tratament (care trebuie sa il urmez in timpul menstruatiei)cu augmentin,flucovim i ovule plygymax(sau ceva de gnul...nu prea inteleg ce scrie) iar la diagnostic  scrie vulvo-vaginita mixta.Banuiesc ca nu poate fi mai grav decat gonoreaa...sau ma insel?ce parerea aveti dumneavoastra?Ovulele le voi introduce dupa ce termin menstruatia sau in timpul acestei?(am uitat sa intreb medicul)Va multumesc mult pentru raspuns!

ok, asta e o veste buna...fa deci tratamentul(ovulele sunt poligynax si le vei pune dupa menstra).
ai dreptate, nu e mai grav decit gonoreea

#7 2010-05-15 11:13:57

m.mistery
New member

multumesc mult pentru tot.Am sa fac tratamentul dupa indicatiile recomandate.Iau vitamax...pentru intarire ca sunt cam slabuta(40 kg la 1 m 55) oare are vreo influenta asupra tratamentului pe care il voi incepe?

#8 2010-05-15 11:40:54

Al Pacino
Administrator

nu are

#9 2010-05-15 14:03:42

m.mistery
New member

Va multumesc pentru raspuns.Un weekend placut va doresc si sanatate!

#10 2010-05-27 23:46:18

m.mistery
New member

Revin cu aceeasi  problema  (de 5 luni incoace) si anume...am luat acel tratament cu augmentin si flucovim(si multe altele inainte-nolicin alauri de flamexin si supozitoare de diclofenac-astea pentru infectie urinara cu E.coli care a disparut in urocultura dupa tratament, ciprofloxacin 2 ture si tador pentru anexita , biseptol pentru nisip si infectie la rinichi), in 22 mi-a si venit si acum urmeaza sa pun ovulele de polyginax timp de 12 zile (ca mi-a trecut ciclul acum ) insa...mai am o zi de luat medicamente(augmentin si flucovim) si durerea a revenit in partile pubisului si ma incomodeaza cand merg.Intensitatea nu este aceeasi(e mai scazuta acum)si locatia diferita, inainte fiind localizata in jurul ovarului drept despre care mi s-a spus ca e marit, dar mi se pare ciudata recidiva cand inca sunt sub tratament.Si nu pot sa zic ca e durere intepatoare sau colicativa, ci mai degraba ca o arsura, usturime dar nu in zona ovarelor,ci mai jos...cum sa explic...chiar intre picioare dar in zona laterala, exact cum sunt dungile de la chilot, dar in interior,si mai ales  desfac picioarele mai doare .Si apare,se mentine un timp (1-2 ore) apoi dispare, apoi apare iarasi...si "migreaza" cand in partea dreapta ,cand in partea stanga,cand in ambele.
Oare sa nu fi trecut infectia? e normala senzatia?

#11 2010-05-28 20:27:57

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu stiu ce ar putea fi aceasta durere, insa nu cred sa aiba legatura cu infectia urinara pe care ai tratat-o. Nu vad de ce ar durea la incheieturile picioarelor ...

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.