|
Nu esti logat.
Dermatologi recomandati in Bucuresti pentru cauterizarea alunitelor-2Pagini: 1 2
#20 2009-10-04 10:52:08
Re: Dermatologi recomandati in Bucuresti pentru cauterizarea alunitelorBuna ziua. Offline #21 2009-10-04 14:47:31
Re: Dermatologi recomandati in Bucuresti pentru cauterizarea alunitelorEu am o alunitza pe fata care ma deranjeaza foarte tare! o urasc si e urata foc! Raman semne dupa cauterizare, mai ales pe fata? ca as prefera sa raman cu ea decat cu o cicatricie... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #22 2009-10-04 16:47:03
Re: Dermatologi recomandati in Bucuresti pentru cauterizarea alunitelorDe aseara pana astazi alunita s-a innegrit mai mult,pare ca si cum s-ar fi uscat acea parte innegrita.Partea de sus este neagra iar la baza este maro deschis. Offline #23 2010-05-28 21:15:26
Re: Dermatologi recomandati in Bucuresti pentru cauterizarea alunitelorAm o problema asemanatoare si eu. Pana la urma care a fost treaba cu alunita inegrita in varf ? Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|