homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceiul verde si anticonceptionalele yaz

#1 2010-05-25 09:14:24

emylya
Full member
Inregistrat: 2010-01-02

ceiul verde si anticonceptionalele yaz

buna,tin un regim pentru slabire si mi s-a recomandat ceaiul verde,daca beau o cana pe zi exista posibilitatea ca ac sa nu isi mai faca efectul?aceeasi intrebare si pentru pastilele L-CARNITINA,care ar trebui sa iau 3 pe zi

#2 2010-05-25 11:10:43

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: ceiul verde si anticonceptionalele yaz

Nope smile

Niciunul nu interactioneaza.

Vezi ca dupa ce iei L-Carnitina, sa te si agiti un pic, un pic de sport, urcat scarile de cateva ori, ca sa aiba efect mai mare big_smile

#3 2010-05-25 18:16:17

emylya
Full member

de sport nu prea am timp da incerc,mersi mult pentru sfat si pentru raspuns

#4 2010-05-25 20:21:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

emylya a scris:

buna,tin un regim pentru slabire si mi s-a recomandat ceaiul verde,daca beau o cana pe zi exista posibilitatea ca ac sa nu isi mai faca efectul?aceeasi intrebare si pentru pastilele L-CARNITINA,care ar trebui sa iau 3 pe zi

Ai grija cu ceaiul verde sa nu iti provoace mai mult de 4 scaune moi intre 2 pastile, ca atunci apar problemele; scade protectia.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2010-05-28 08:48:25

emylya
Full member

am 2 scaune pe zi normale nu cred ca e rau.sunt atat de fericita,asta e a 4 zi si am slabit 2 kg,ce bine ma simt dance

Publicitate

loading...

#6 2010-05-28 20:59:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Doua scaune normale nu pun probleme. Insa faptul ca ai slabit 2 kg in patru zile nu mi se pare ok. Ai grija sa nu faci mai mult rau decat bine cu dieta asta care mi se pare cam aiurea. Normal si sanatos este sa slabesti cam 1 kg pe saptamana. Slabitul brusc poate cauza multe probleme de sanatate, incepand cu vergeturi (asta fiind cea mai mica problema).

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2010-05-29 09:06:33

emylya
Full member

andreea_andy2 a scris:

Doua scaune normale nu pun probleme. Insa faptul ca ai slabit 2 kg in patru zile nu mi se pare ok. Ai grija sa nu faci mai mult rau decat bine cu dieta asta care mi se pare cam aiurea. Normal si sanatos este sa slabesti cam 1 kg pe saptamana. Slabitul brusc poate cauza multe probleme de sanatate, incepand cu vergeturi (asta fiind cea mai mica problema).

nu ma speria te rog,in timpul asta am facut si ceva sport dimineata,si transpir mult ceea ce la mine nu se intampla,am un serviciu de birou deaia m-am si ingrasat, cred ca la mine mai mult sportul si-a facut efectul (am o febra incredibila abia ma mai misc).oricum de slabit trebuie sa slabesc ca am inceput sa am comlexe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.