homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Par ars

#1 2010-05-29 12:11:49

clarisse
New member
Inregistrat: 2009-05-23

par ars

am facut imprudenta sa merg la un salon sa imi fac niste suvite mai deschise. acasa am observat ca parul din aceste suvite e ars ca si cum ar fi fost tinut deasupra unei flacari. am facut cateva masti cu ulei de masline, dar nu ajuta. pana la urma am taiat putin din varfuri, insa mai am niste suvite si in breton, pe care nu le pot taia, ar ramane prea scurte.
1. cu ce sa le dau sa estompez aspectul oribil?
2. dupa cat timp pot merge iar sa ma vopsesc, ptr ca vreau sa le acopar?

#2 2010-05-29 23:43:29

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: par ars

sau du-te la opc

#3 2010-05-29 23:45:02

clarisse
New member

da, acesta a fost si primul meu impuls. numai ca tot la acel salon imi pun si unghii cu gel si la acestea nu pot renunta, mi le pune f bine fata de acolo. iar cea care tunde este in aceeasi incapere, practic nu pot sa ma revolt fata de ea fara sa stric relatia cu cealalta... ele fiind rude. complicat, nu?  smile
oricum incerc sa ma gandesc ca a fost o intamplare nefericita. suvitele au iesit bine, culoarea imi place, insa vreau sa le acopar ptr ca mi-am dat seama ca imi statea mai bine inainte, o singura culoare, fara alte briz briz-uri. deci... dupa cat timp ma pot vopsi fara sa stric iremediabil aspectul parului?

#4 2010-05-29 23:46:49

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Dar parul tau nu era cumva ars dinainte? De la placa, foehn, stiu eu. Ca daca era deja cat de cat ars acum ca e si mai deschis se vede mai tare hmm

#5 2010-05-29 23:51:09

clarisse
New member

ai dreptate, cred ca ma voi reorienta, si cu parul si cu unghiile. si asa auzisem de un alt salon cu preturi super si voiam sa incerc.

nu stiu daca parul meu era ars dinainte, dar cred ca nu, ptr ca tund cam un cm in fiecare luna si zic eu ca e destul de sanatos. acum... nu stiu, sincer cred ca m-a tinut cam mult cu pudra pe suvite, ptr ca ma facea in paralel cu altcineva. m-am lecuit de suvite ptr totdeauna.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.