homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturime si sangerare

#1 2010-05-29 10:22:13

andreeea20
New member
Inregistrat: 2009-12-18

Usturime si sangerare

Buna. Acum aproximativ 3-4 luni am fost sa fac un control(pentru prima data) si mi s-a spus la examenul PAP ca este de clasa III. Am urmat tratamete cu ovule ia apoi a scazut la clasa II. Doctora a spus ca e necesara ,colposcopie apoi mi`a facut excizie de col prin care mi`a spus ca a indepartat partea cu infectie de pe colul uterin.
Dupa Excizie mi-a pus doua saptamani pansament local + ca mi-a zis sa nu am relatii sexuale timp de 6 saptamani.
Am urmat sfaturile iar dupa 6 saptamani m-am prezentat la un control. Mi-a spus ca totul e ok acum si mi-a dat si Ac YAZ si mi-a zis ca pot avea contacte sexuale acum si neprotejate,fara probleme ,pentru ca sunt protejata de AC. Menstruatia mi-a venit exact in ziua in care am fost la doctor,deci am luat YAZ din prima zi de menstruatie. Dupa o saptamana mi-a trecut si aseara 29.05 am avut "contat" cu iubitul meu,dar dupa acest contact au inceput niste usturimi si o sangerare.
Asta ma ingrijoreaza,sa fie de la excizie? Oare trebuia sa astept mai mult pana la primul contact? au trecut cam 7 sapt de la excizie.
O sa ajung la doctor abia saptamana viitoare dar pana atunci dati-mi un sfat va rog.
Multumesc pentru timpul acordat.Astept un raspuns daca se poate. nocry

Si inca un lucru: Pot sa am incredere deplina in YAz? N-am mai avut contacte neprotejate pana acum si imi e putin teama cesafac

Ultima oara a fost editat de andreeea20 (2010-05-29 16:31:12)

#2 2010-05-29 15:52:22

andreeea20
New member

Re: Usturime si sangerare

Imi raspundeti si mie va rog mult? puss

#3 2010-05-29 20:04:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

usturimea poate fi si daca nu ai fost suficient lubrifiata... sau nu a trecut?
daca nu atrecut poate indica o infectie..

sangerarea a putut fi tot din cauza contactului, daca acesta a fost unul mai dur. dar, la fel de bine, poate indica o rana pe col.
e sangerare rosie sau doar o scurgere maronie? o mai ai?

daca iei corect yaz poti avea linistita contacte sexuale fara alta metoda de protectie. isi fac treaba wink

multa sanatate puss

#4 2010-05-30 09:57:08

andreeea20
New member

Multumesc pentru raspuns camysh.
Au trecut amandoua si sangerearea si usturimea.
Rana pe col,sau infectie nu cred ca am ,pentru ca tocmai am scapat de ele ,poate e din cauza lubrifierii cum ai zis tu. Doctora mi-a spus ca YAZ ma protejeaza atat impotriva sarcinii cat si impotriva aparitiei unor infectii sau a unei rani pe col.
Este adevarat?
Cand am facut optiunea sa i`au Yaz ea m-a interbat : Ce vrei? Doar AC ? sau si Ac si sa te protejeze de infectii si de altele,si normal ca am ales a doua varnanta.
Apoi m`a trimit sa fac analize la sange si a vazut ca mi se potriveste Yaz-ul.
Are dreptate in privinta asta?
Multumsc

#5 2010-05-30 11:43:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

asta n-am mai auzit-o, ca anticonceptionalele sa te protejeze de infectii sau rani pe col....

Publicitate

loading...

#6 2010-05-30 13:12:29

andreeea20
New member

mie asa mi-a spus.. signof10

LE:  mi-a venit menstruatia sambata spre duminica noapte ,iar AC`urile le-am inceput duminica la ora 20:00.
Sunt protejata  daca am facut sex in urmatoarea vineri seara?La o zi dupa ce mi-a trecut menstra?

Ultima oara a fost editat de andreeea20 (2010-05-30 19:17:06)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.