|
Nu esti logat.
Dermatita de contact vulvara#1 2010-05-28 12:29:12
dermatita de contact vulvaraam deschis un nou topic pentru ca nu am gasit ceva asemanator. daca exista imi cer scuze. de mai multe luni ma confrunt cu infectii vaginale: colpita bateriana (nu stiu ce anume ca doar acesta a fost diagnosticul) care a tot reaparut, in aprilie in urma unei culturi de secretie a iesit gardnerella pentru care m-am tratat eu cu flagyl asa cum am vazut ca a recomandat doctoressa,pentru ca ceea ce imi dadu-se doctorita mi-a facut mai mult rau decat bine. iritatia nu a trecut de tot asa ca am mers la alta doctorita la gine 1 unde in urma analizei au iesit dupa spusele dansei 'niste coci +', puritate 1, si am primit betadine 7 zile. le-am luat insa iritatia nu a trecut. miercuri am fost la alt doctor si in urma analizei secretiei si culturii vaginale am primit urmatorul rezultat: Ultima oara a fost editat de laura88 (2010-05-28 12:32:59) Offline #2 2010-05-29 22:09:04
Re: dermatita de contact vulvarachiar nu a mai patit niciuna ceva asemanator? sau nu stiiti ce as putea face avand in vedere ca de la crema de galbenele si gelul de la plantintim ma irit si mai tare. daca ma spal doar cu apa ma doare doar cand apas si bineinteles la contactul sexual. Offline #3 2010-05-31 11:29:33
Re: dermatita de contact vulvaraeu zic asa. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-05-31 16:26:47
Re: dermatita de contact vulvaracand am pus elocomul m-a usturat cumplit, dar am pus si pe alta portiune de labie si nu m-a usturat, doar acolo unde e acea iritatie. la fel si in cazul cremei de galbenele si a gelului plantintim de la hofigal ma ustura cand le aplic. aseara am pus nidoflor care nu m-a usturat.ar putea trece cu nidoflor? Ultima oara a fost editat de laura88 (2010-05-31 16:27:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|