homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Physiobust, o mare teapa sau chiar are rezultate?

#1 2010-05-27 10:34:56

Ann3s
Membru
Inregistrat: 2010-03-31

Physiobust, o mare teapa sau chiar are rezultate?

Buna fetelor, astazi am dat peste un site care promite miracole, am mai auzit fete care si-au dublat cupele sutienelor cu pastile, dar eu tot foarte rezervata in a crede sunt...
Physiobust promite ca in 2 saptamani vom avea rezultate vizibile, as fi vrut sa discut cu femei care s-au folosit de pastile pentru cresterea bustului, sau care au habar de ce inseamna asta. Care sunt riscurile, efectele negative imediate sau in timp? Pe site-ul lor nu scrie nici o contraindicatie...

Aici puteti gasi produsul: http://www.physiobust.ro/physiobust-acasa/.

Multumesc si va astept la o "Barfa" pe tema asta  pc

#2 2010-05-27 16:05:48

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Re: Physiobust, o mare teapa sau chiar are rezultate?

Buna Ann, chiar astazi am citit intr-o revista de monden despre acest produs, insa...nu stiu ce sa zic, mi-ar placea tare mult sa fie adevarat dar nu prea cred.Ceea ce spun ei suna f. frumos, ca doar trebuie sa faca publicitate produsului, nu? Sunt sceptica de fiecare data la astfel de produse care promit o minune, ca pana la urma e o minune sa te transformi asa peste noapte, chiar daca e un produs nou, divers de celelalte dinaintea lui, ma gandesc ca si respectivele, la randul lor, au fost laudate destul de mult si promiteau aceeasi minune, doar ca....nu s-a intamplat.Sunt convinsa ca stiinta avanseaza si se fac cercetari in acest sens si sper ca intr-o zi sa apara un produs cu adevarat bun si inca ceva, o chestie care ma face sa fiu si mai rezervata e faptul ca toate astfel de produse "nu au reactii adverse pt. ca-s naturale" cum adica? si daca-s naturale, ce? nu pot avea reactii adeverse sau ce?Sa mai asteptam pareri de la fetele care l-au incercat, pana una alta, eu raman la parerea mea.

Ultima oara a fost editat de Roxiii (2010-05-27 16:09:06)

#3 2010-05-31 20:46:45

Ann3s
Membru
Inregistrat: 2010-03-31

Salutari din nou, tocmai m-am hotarat si am facut comada de PhysioBust, cura pentru 45 de zile, am zis sa profit de promotia cu 50% reducere si 3 tuburi de gel gratuite. Nu am mai incercat nici un fel de tratament, naturist sau nu, pentru cresterea sanilor. Impreuna cu prietenul meu, ne gandiseram serios la implantul cu silicon, dar varianta asta ramane in picioare deabea dupa nastere, asa ca imi asum riscul de a pierde 202 ron impreuna cu taxele de transport, cine stie, poate voi avea rezultate  big_smile

Va tin la curent, iar daca rezultatele vor fi spectaculoase cum promit ei, voi posta si niste poze (Inainte si Dupa).

happy

#4 2010-05-31 20:57:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Ann3s a scris:

Salutari din nou, tocmai m-am hotarat si am facut comada de PhysioBust, cura pentru 45 de zile, am zis sa profit de promotia cu 50% reducere si 3 tuburi de gel gratuite. Nu am mai incercat nici un fel de tratament, naturist sau nu, pentru cresterea sanilor. Impreuna cu prietenul meu, ne gandiseram serios la implantul cu silicon, dar varianta asta ramane in picioare deabea dupa nastere, asa ca imi asum riscul de a pierde 202 ron impreuna cu taxele de transport, cine stie, poate voi avea rezultate  big_smile

Va tin la curent, iar daca rezultatele vor fi spectaculoase cum promit ei, voi posta si niste poze (Inainte si Dupa).

happy

Succes! Sper sa aiba rezultatele dorite

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.