homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SARCINA CU E-COLI,UREAPLASMA,KLEBSIELLA-RISCURI????

#1 2010-05-25 15:27:51

clauss2008
Full member
De la: Bratislava,SK
Inregistrat: 2008-05-05

SARCINA CU E-COLI,UREAPLASMA,KLEBSIELLA-RISCURI????

As dori sa stiu care sunt riscurile unei sarcini la o femeie diagnosticata cu KLEBSIELLA,E-COLI  si UREAPLASMA, si ce este de facut?
-mai are cineva diagnosticul acesta?
-se poate duce la bun final o sarcina?
-care sunt riscurile?
-ce este de facut?
as dori sfaturi si opinii,kiss u all nocry

When ambition ends, happiness begins.!!!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chart_module.php

#2 2010-05-29 07:58:48

clauss2008
Full member

Re: SARCINA CU E-COLI,UREAPLASMA,KLEBSIELLA-RISCURI????

doctoressa? pote tu imi poti raspunde la aceasta intrebare?multumesc

#3 2010-05-29 09:29:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

- sunt fete pe forum cu una sau mai multe dintre afectiunile astea... vezi la sectiunea "pb de infertilitate - pt aspirantele la titlul de mamica"
- se poate, dar exista un risc mai crescut de avort spontan/nastere prematura... plus eventuale complicatii la nastere
- tot ce ai spus tu acolo SE TRATEAZA IN SARCINA CU ANTIBIOTICE permise, la recomandarea medicului.

acu eu n-am inteles daca esti deja insarcinata sau nu. daca esti... felicitari si sarcina usoara, iti va da medicul tratam la momentul potrivit (trim 2 de obicei). daca nu... eu una intai as scapa de "lighioane" si abia apoi m-as apuca de bebe... in sarcina antibioticele or fi permise, dar bune sigur nu-s, daca se poate evita combinatia... e cel mai bine.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2010-05-31 09:10:42

clauss2008
Full member

deocamdata nu sunt insarcinata ,iau un ratament cu duphaston si flamexin din a 14 zi a cm ,10 zile timp de trei luni pt reglare hormonalasi sunt in a doua luna de tratament adica mai am 4 pastile si ar trebui sa-mi vina dar am avut contact sexual cam in fiecare zi plus ca am facut niste teste de ovulatie care au fost pozitive(si am avut contact sexual si in acele zile )deci astept sa vad daca am ramas sau nu,acum ma ingrijorez ca daca nu am ramas ce problema pot avea ca mie personal mi se pare imposibil sa fii la ovulatie ,sa ai contact neprotejat ,partenerul sa fie ok si sa nu ramai....sau poate nu sunt eu informata suficient......mi-am facut 2 teste dupa 5 zile de la contact dar a iesit negativ(cu un tests cehesc care spune ca dupa 6 zile de la contact poate depista sarcina)...

#5 2010-05-31 10:11:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

este foarte posibil ca doi parteneri perfect sanatosi si fertili sa faca sex la ovulatie si sa nu rezulte o sarcina din prima incercare, poate nici din urmatoarele cateva... tot asa cum nici la FIV reusitele nu sunt 100%, nici pe departe...
nici un test nu poate depista sarcina la 6 zile de la contact, orice ar scrie pe prospect....
mai asteapta MACAR 5-6 zile si mai fa un test  goodluck

Publicitate

loading...

#6 2010-05-31 12:36:26

clauss2008
Full member

multumesc mult si sarcina usoara ....vad ca ai bebic:D

#7 2010-05-31 13:07:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

multumesc  puss

#8 2010-05-31 13:53:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

clauss2008 a scris:

deocamdata nu sunt insarcinata ,iau un ratament cu duphaston si flamexin din a 14 zi a cm ,10 zile timp de trei luni pt reglare hormonalasi sunt in a doua luna de tratament adica mai am 4 pastile si ar trebui sa-mi vina dar am avut contact sexual cam in fiecare zi plus ca am facut niste teste de ovulatie care au fost pozitive(si am avut contact sexual si in acele zile )deci astept sa vad daca am ramas sau nu,acum ma ingrijorez ca daca nu am ramas ce problema pot avea ca mie personal mi se pare imposibil sa fii la ovulatie ,sa ai contact neprotejat ,partenerul sa fie ok si sa nu ramai....sau poate nu sunt eu informata suficient......mi-am facut 2 teste dupa 5 zile de la contact dar a iesit negativ(cu un tests cehesc care spune ca dupa 6 zile de la contact poate depista sarcina)...

oricit ar parea de improbabil, faptul ca faci sex in fiecare zi nu te duce catre sarcina musai ba dimpotriva(si spermatozoizii aia au nevoie de ceva timp ca sa "se maturizeze"...mai departe decit atit, inteleg ca partenerul are o spermograma normala recoltata de curind relativ si de aceea stim ca e ok
In ceea ce priveste diagnosticele din susul topicului, se trateaza, cum ti s-a spus deja
succes

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2010-05-31 23:19:31

clauss2008
Full member

multumesc mult pt promptitudine si va tin la curent

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.