homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare menstruala ce dureaza prea mult

#1 2010-06-01 00:09:04

maira_ianc
Membru
Inregistrat: 2010-05-31

sangerare menstruala ce dureaza prea mult

Am ceea ce cred ca se poate numi o tulburare menstruala. Ciclul e foarte regulat insa ceea ce ma deranjeaza sunt sangerarile menstruale care dureaza cam mult aprox. 10-11 zile. Cantitativ e normal pentru ca in primele 5 zile am o scurgere ff slaba iar in urmatoarele 5 sunt sangerari normale ceva mai abundente. Problema o am de aproximativ 1 an de cand am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale.
Am fost la un control ginecologic si mi s-a recomandat tratament cu duphaston pe care l-am refuzat sperand ca se vor regla lucrurile de la sine.
Am 23 de ani si cel putin deocamdata nu ma intereseaza sa raman insarcinata insa imi doresc foarte tare sa scap de sangerarile astea prelungite(repet doar ca durata nu si cantitativ - mi-am facut si analize si nu am anemie).
Tratamentul cu duphaston acum l-as lua insa nu sunt sigura din ce zi a ciclului menstrual pentru ca am citit/auzit n variante.
Multumec anticipat pentru raspuns

#2 2010-06-01 00:59:44

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: sangerare menstruala ce dureaza prea mult

singura varianta pe care trebuie sa o iei in seama este cea a medicului tau. consider ca erau oportune si niste teste hormonale si o ecografie transvaginala. astfel dupa un control complet o sa primesti tratamentul adecvat. nu e ok sa refuzi un tratament sperand ca se vor rezolva lucrurile de la sine, de cele mai multe ori nu o fac si medicul tau cu siguranta stie asta mai bine ca tine.

prin urmare orice alt sfat e de prisos fata de mergi la medic.

multa sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.