|
Nu esti logat.
Sangerari peste pastile, 4 luni consecutive#1 2010-06-03 14:55:18
Sangerari peste pastile, 4 luni consecutiveVa rog mult sa imi dati o parere cele care sunteti in domeniu pentru ca nu stiu ce sa mai fac... La sfatul medicului ginecolog am inceput sa iau Karissa in urma cu un an insa in ultimele trei luni aveam sangerari la ultimele 5 pastilute. Am facut o luna pauza apoi mi s-a recomandat (tot de medic) novynette.Sunt la prima folie, dar am uitat pastila a 10 a si in ziua urmatoare am luat doua odata. Imediat dupa, au aparut din nou sangerarile, dar nu pare a fi spotting ci menstra, cu tot cu cheaguri. Ce pot face? credeti ca trebuiesc din nou schimbate? Sa opresc administrarea acc-urilor? Nu pot merge acum la medic deoarece am foarte multe examene zilele astea asa ca va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Ultima oara a fost editat de cristina_pc (2010-06-03 14:58:31) Offline #2 2010-06-03 15:07:05
Re: Sangerari peste pastile, 4 luni consecutiveHm .. Pai ai sangerat atunci pentru ca ai omis o pastila .. Sfatul meu e sa termini folia curenta pentru ca iti dai organismul peste cap daca o intrerupi asa aiurea si, eventual, sa incerci sa o iei si pe urmatoarea si poate reusesti sa ajungi la medic luna urmatoare. E cea mai buna solutie, el va sti ce sa iti zica sa faci, sa le intrerupi, sa le schimbi sau sa mergi asa mai departe. Eu asa as face. Dar mai asteapta pareri Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-06-03 15:20:52
Re: Sangerari peste pastile, 4 luni consecutivecam asa se intimpla daca uiti sa iei o pastila, apare menstra...se intimpla si sa ai noroc si sa nu apara insa daca apare, ca in cazul tau, e semn ca eficienta pastilelor a scazut...asa ca nu uita de protectia suplimentara. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-06-03 15:27:23
Re: Sangerari peste pastile, 4 luni consecutiveMultumesc pentru promptitudine. Imi fac griji pentru ca de obicei cand aveam sangerari peste pastile menstra tinea pana faceam pauza de 7 zile...daca s-ar intampla asa si acum, ar insemna mai mult de doua saptamani de sangerari. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|