|
Nu esti logat.
Nu mi-a venit menstruatia-2#20 2010-05-26 09:31:37
Re: nu mi-a venit menstruatiasincer andreea nu mi-e clar deloc cum te-ar putea linisti raspunsurile mele cita vreme nu le crezi.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2010-05-26 21:13:11
Re: nu mi-a venit menstruatiaEste posibil sa fie mesnstruatia? Pt ca am avut usoare dureri exact ca la menstruatie si am observa si mici ... ceva asemanator cu cheagul de sange ca la menstruatie!! Cred si raspunsul dvs dar trebuia sa merg la doctor pt control de rutina! Momentan sunt plecata din Bucuresti. Offline #22 2010-06-03 19:35:48
Re: nu mi-a venit menstruatiaBuna fetelor. Am o intrebare aici,sa nu mai deschid un topic nou. Offline #23 2010-06-03 19:38:09
Re: nu mi-a venit menstruatiadeea, nu in prima zi trebuie sa iti vina ( adica POATE sa iti vina, dar nu neaparat ), ci in ORICARE din cele 7 zi de pauza - chiar si in a 7-a zi, deci stai cuminte si asteapt-o fara stres ca vine Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #24 2010-06-03 19:43:16
Re: nu mi-a venit menstruatiaOfff,mersi mult,m-am linistit. Ai dreptate. Pupici Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|