homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervicovaginita?Ajutor

#1 2010-06-05 13:23:07

Grasu meu
Membru
Inregistrat: 2010-06-05

Cervicovaginita?Ajutor

Buna ziua. Am fost la medicul ginecolog si am fost diagnosticata cu cervicovaginita. am luat tratamentul si vreau sa stiu si daca l-am tinut scrisc tratamentul m-am vendecat. si am o intrebare cum se trasminte cervicovaginita numai prin contact sexula sau si altfel? Ajutati-ma va rog.

#2 2010-06-05 13:49:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Cervicovaginita?Ajutor

termenul de care intrebi se refera la o infectie la nivelul colului (cervix) si vaginului. infectia poate fi cu diversi germeni. unii se transmit doar sexual, altii exista in mod normal la nivelul vaginului si in anumite conditii se inmultesc provocand infectia. in cazul tau, nu stim nimic, decat ca ai o infectie la nivelul colului si vaginului, nu avem idee cu ce....
ca sa stii daca a trecut trebuie sa repeti analizele la minim o saptamana dupa terminarea tratamentului.

#3 2010-06-05 16:32:40

Grasu meu
Membru
Inregistrat: 2010-06-05

Re: Cervicovaginita?Ajutor

Buna ziua. Inca o intrebare am boala cervicovaginita se poate trasmite si alfel inafara de contacul sexual? Eu stau cu inca cateva fete in casa si asi vrea sa stiu daca ele ar putea sa ieie boala de la mine? Pt ca ele au fost la doctor si ele si pe ele le-au diagnosticat la fel cu accelasi diagnistit cervicovaginita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.