|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu?#1 2010-06-05 09:59:40
sarcina sau nu?buna dimineata ! va scriu in legatura cu un sfat ! in luna aprilie cam pe data de 1-2 am avut un contact sexual neprotejat dar nu e ejaculat in mine ! pe data de 5 mi-a venit menstruatia si m-a tinut cam o saptamana ! in luna mai menstruatia nu a mai venit insa de pe la sfarsitul lunii si pana in prezent mai am cateodata niste scurgeri maronii si atat ! mi-am facut ieri un test de sarcina si a iesit negativ ! credeti ca poate fi vorba de o sarcina? Offline #2 2010-06-05 10:00:56
Re: sarcina sau nu?si am mai uitat sa precizez ca menstruatia mea nu este deloc regulata in ultimele luni a cam venit o luna da si o luna nu . Offline #3 2010-06-05 11:02:36
Re: sarcina sau nu?nu există teste de sarcină fals pozitive sau negative, așadar nu ești ?nsărcinată, poți sta liniștită Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-05 11:03:10) Offline #4 2010-06-05 18:15:17
Re: sarcina sau nu?
pai si la ginecolog n-ai fost? trebuie sa mergi , poate e vorba de o dereglare hormonala sau altceva. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|