|
Nu esti logat.
Pete maronii pe fata-2#20 2008-06-20 16:33:06
Re: pete maronii pe fatasi eu am. mi-a zis dermatologul ca e melasma si mi-a prescris o crema ,bineanteles ca nu m-am apucat de tratament. in schimb m-am dus la cosmeticiana mea sa imi faca o depigmentare cu un ser , cred ca Selvert se numea firma. dupa 4 sedinte am renuntat pt ca de fiecare data mi se parea ca imi apar cosuri. ei , de atunci,cam o luna, e dezastru fata mea. nu scap de cosuri ,am pete fara numar si m-am pricopsit mai nou si cu varicela. Offline #21 2008-06-20 16:54:08
Re: pete maronii pe fataeu am auzit de crema RoC Soy Complex - crema de zi, ar fi buna si nu e chiar tratament medical. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #22 2008-06-23 12:35:22
Re: pete maronii pe fata
nu dispar...cu nimic...acoperite cu fond de ten...atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2008-06-23 21:18:34
Re: pete maronii pe fatadermatologul mi-a recomandat Unitone 4(pt melasma). a-ti folosit vreuna asa ceva? Offline #24 2008-06-26 21:58:02
Re: pete maronii pe fataSalut, nu vreau sa va sperii, dar si mie mi-au aparut niste pete acum vreo 2-3 ani.....am trecut printr-o hepatita B acuta! fara sa stiu, am fost asimptomatica, am aflat despre asta acum cateva luni cand mi-au iesit transaminazele marite, mi-am facut testele toate pt hepatita, antigenii au iesit negativi dar anticorpii pozitivi! semn ca am avut hepatita dar m-am vindecat, petele erau de la ficatul bolnav! Faceti-va analize, nu va dati cu creme ca orice apare suspect pe piele are in radacini ceva "stricat" in organism. Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-06 15:41:43
Re: pete maronii pe fataa folosit cineva pana acum unitone 4? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|