homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex la menstruatie cu ejaculare!Risc de sarcina?

#1 2010-06-06 17:33:33

ianna17
New member
De la: Caransebes
Inregistrat: 2010-06-06

Sex la menstruatie cu ejaculare!Risc de sarcina?

Buna in primul rand!
Am si eu o problemuta sa zicem asa!
Am facut joi sex neprotejat pe menstruatie cu ejaculare in vagin.Eram in a 2a zi de ciclu,iar vineri la fel tot cu ejaculare fiind a 3a zi.Exista sanse sa raman insarcinata?Mentionez ca nu am un ciclu regulat si menstruatia in general ma tine 6-7 Zile dar acum dupa 5 zile mi s-a oprit.Cate sanse sunt sa raman insarcinata!?

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

#2 2010-06-06 17:40:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Sex la menstruatie cu ejaculare!Risc de sarcina?

.. Sunt suficiente sanse. Mai ales daca nu ai un ciclu regulat. Chiar si daca ai avea un ciclu regulat ar fi sanse sa ramai insarcinata in felul asta, dar asa .. cu atat mai mult. Sunt astfel de cazuri si pe forum ... N-am niciun drept sa tin morala sau sa critic, dar daca tot faceti sex neprotejat si pe urma te tii cu mainile de cap ca poate ai ramas insarcinata, daca tot nu folositi o metoda contraceptiva, macar sa nu ejaculeze in tine .. Ai toate sansele sa ramai insarcinata in felul asta. Nu neaparat acum, dar .. in principiu.

Poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la contact. Nu zic ca ai ramas neaparat insarcinata, poate nu e nimic, dar pentru linistea ta, daca vrei. Bafta si .. faceti sex cu cap ...

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-06-06 17:41:07)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2010-06-06 18:28:38

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Sex la menstruatie cu ejaculare!Risc de sarcina?

ianna17 a scris:

Buna in primul rand!
Am si eu o problemuta sa zicem asa!
Am facut joi sex neprotejat pe menstruatie cu ejaculare in vagin.Eram in a 2a zi de ciclu,iar vineri la fel tot cu ejaculare fiind a 3a zi.Exista sanse sa raman insarcinata?Mentionez ca nu am un ciclu regulat si menstruatia in general ma tine 6-7 Zile dar acum dupa 5 zile mi s-a oprit.Cate sanse sunt sa raman insarcinata!?

Nu stiu sa iti zic cate sanse sunt, dar e minim o sansa, ceea ce ar trebui sa fie suficient de altfel.

Succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.