homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Motiv de ingrijorare sau nu-2

#20 2010-06-06 17:58:23

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#21 2010-06-06 19:01:48

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: motiv de ingrijorare sau nu

anabella_n a scris:

Little_Pumpkin a scris:

mi se pare prea inversunat,asa...
nu stiu...si eu vreau sa fac impresie buna,dar vreau sa o cunosc pe mama lui...mi se pare ca ne-ar oficializa si mai mult relatia...

poate tocmai de asta ?i e și frică. azi ?i cunoaște pe ai tăi, m?ine se trezește că-l ?ntrebați toți c?nd te ia de nevastă și poate nu e ?ncă pregătit, după doar 8 luni, să facă pași siguri spre relații serioase, cu finalitate
mai lasă-i timp, ?i va cunoaște c?nd va fi el pregătit, nu tu

Exact la asta ma gandeam si eu. Desi, daca ma uit la relatia noastra, si pe noi ne intreaba lumea si suntem de aproape 5 ani, nu de cateva luni iar lui nici ca ar putea sa-i pese mai putin de intrebarile lor.

Mama a insistat sa-l cunoasca de la inceput, l-am dus acasa (mai cu forta) dupa 3 luni, a vazut-o pe mama si apoi ne-am inchis la mine in camera. Tata n-a binevoit sa iasa din camera in care era. Puteam veni acasa si cu o trupa de motociclisti fiorosi. L-a cunoscut dupa alte cateva luni, cand l-au invitat la masa cu nu stiu ce ocazie.

Eu pe maica-sa am cunoscut-o cand a venit cu ceva treaba la  noi in oras iar pe taica-su tot asa. Da' n-am avut nicio jena si nu vad de ce as fi avut  nustiu

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.