homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri vaginale

#1 2008-10-25 13:17:19

iubitzicaG
New member
Inregistrat: 2008-10-25

scurgeri vaginale

buan sunt noua si am citi cateva mesaje in legutura cu scurgerile vaginale.Si eu am asemenea scurgeri vaginale iar in urma unui contac sexual cu prietenul meu el sa iritat pe penis si a fost la dermatalog si ia zis ca e din cauza mea ca poate fi o bacterie si ca trebuie sa imi faca analize insa doctorita a plecat in concediu.Oare de ce bacterie  poate fi vorba ?iar in legatura cu tratamentul cu iaur e indicat?si spalarile vaginale de cate ori este cel mai recomandat sa le facem?va multumesc anticipat

#2 2008-10-25 13:27:31

jenifer20
New member
Inregistrat: 2008-10-24

Re: scurgeri vaginale

iubitzicaG a scris:

buan sunt noua si am citi cateva mesaje in legutura cu scurgerile vaginale.Si eu am asemenea scurgeri vaginale iar in urma unui contac sexual cu prietenul meu el sa iritat pe penis si a fost la dermatalog si ia zis ca e din cauza mea ca poate fi o bacterie si ca trebuie sa imi faca analize insa doctorita a plecat in concediu.Oare de ce bacterie  poate fi vorba ?iar in legatura cu tratamentul cu iaur e indicat?si spalarile vaginale de cate ori este cel mai recomandat sa le facem?va multumesc anticipat

buna iubitzica am si eu aceeasi problema si am avuto mai mereu si am fost la toti doctori si in italia aste vorba de o infectie la tine care se poate face si din cauza la chiloti care se trateaza cu niste ovule care ti le prescrie doctorul sau te speli pe fiecare seara cu tantum rosa si ceai de galbenele intrun litru si jum de apa le fierbi pe amandoua si apoi lasi sa se raceasca si te speli dar cel mai recomandat este sa iti faci niste analize si daca nu ies la analize te duci la dermatologie ca iti spune sigur ce ai succes!!!!

#3 2008-10-25 13:32:45

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

daca pana acum anu ati mai facut spalaturi vaginale si vreti sa va apucati mai bien nu..puteti deregla si mai rau flora vaginala.
cel mai bien e sa meregti al medic ..sa va afaca o analiza de secretie..poate fi vb de oricare fel de infectie..in urma analizei aflati.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#4 2008-10-25 19:33:55

jenifer20
New member
Inregistrat: 2008-10-24

da alina delia dar nu cred ca doctorul ti-l recomanda tantum rosa si ceaiuri care sunt ff bune si cred ca alea ar trebui sa le folosim toate ca sunt sanatoase dar si eu am spus si sunt de acord cu analize sau dermatologie eu am trecut de fff multe ori prin astea si nu sunt asa grave numai ca apar si dispar nu este in cazul la oricine dar cine apuca sa ii apara e nasol credema am fost la cei mai buni doctori din italia

#5 2008-10-25 22:54:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iubitzicaG a scris:

nu pune inca nimic...mergi la medic prima oara sa vezi ce ai...si cu spalaturile vaginale risti doar sa ti dereglezi mediul vaginal...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-10-26 00:18:47

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

eu am fost la doctor si mi-a dat ovule meclon si metronizadol ..dar imi puteti spune voi ce am?? k asta nu mi-a zis... mss

Ce nu te doboara te face mai puternic

#7 2008-10-26 01:09:08

skumpi
Vizitator

trichomonas ?

#8 2008-10-26 01:15:53

Danisia
Full member

skumpi a scris:

trichomonas ?

skumi pe mai citi pe aici pe la diferite topicuri dar eu cred k e gardnerella  nu stiu dak am scris corect ..
simptomele care le am sunt : mancarimi si durere la contactul sexual ...

#9 2008-10-26 01:32:28

skumpi
Vizitator

si secretia cum e ?

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-26 01:32:40)

#10 2008-10-26 01:51:46

Danisia
Full member

naspa .....alb galbuie ..lol

#11 2008-10-26 08:32:45

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Danisia dupa tratament si secretie eu inclin spre gardenerella. Insa fara o analiza de secretie nu poti fi sigura. Candida si gardenerella se pot confunda ca simptomatologie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#12 2008-10-26 08:37:41

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ceaiul de galbenele nu iti va deregla in nici un caz flora vaginala mai ales daca nu faci aceste spalaturi foarte des. Cat despre vizita la medic, e foarte important sa o faci pentru a putea primi un tratament corespunzator si pentru a te insanatosi rapid.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#13 2008-10-26 10:51:30

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

jenifer20 a scris:

da alina delia dar nu cred ca doctorul ti-l recomanda tantum rosa si ceaiuri care sunt ff bune si cred ca alea ar trebui sa le folosim toate ca sunt sanatoase dar si eu am spus si sunt de acord cu analize sau dermatologie eu am trecut de fff multe ori prin astea si nu sunt asa grave numai ca apar si dispar nu este in cazul la oricine dar cine apuca sa ii apara e nasol credema am fost la cei mai buni doctori din italia

i'm sorry si daca is cei mai buni doctori din italia..CE?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#14 2010-06-04 20:00:22

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

de ieri am niste mancarim oribile si o scurgere o idee mai galben-verzuie,trebuie sa imi vina menstruatia,azi, maine, ce sa fac sa nu mai am mancarimile astea groaznice pana imi trece menstruatia sa pot merge  la medic,  acum cativa ani am mai avut asa si tin minte ca a fost gardnerella, asta sa fie oare? ..abia astept sa merg la doctor sa ma tratez, iubitul meu nu are simptome, deci cum scap de mancarimi pana ajung la doctor pls ?

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#15 2010-06-04 20:02:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pana una-alta poti folosi Bioclin gel, ca sa mai calmezi mancarimile si iritatia

#16 2010-06-04 20:04:43

suzanaj
Sr. member

merci heim

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#17 2010-06-07 09:55:44

suzanaj
Sr. member

buna dimi, revin, este posibil sa fi fost doar un dezechilibru al florei de dinainte de menstruatie, pentru ca acum sunt pe final de menstruatie si nu mai simt nimic, astept sa vad dupa ce trece de tot sa vad daca mai e scurgerea si mancarimile, mentionez ca m-am spalat cu ceai de galbenele si marul lupului. se poate sa fi fost doar un dezechilibru ?

#18 2010-06-07 13:21:30

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Da suzana, se poate sa fi fost doar un dezechilibru. Insa, la fel de bine poate fi si o dereglare a florei care s-a accentuat inainte de menstra (asa se intampla de obicei), dar care nu a trecut. Parerea mea este sa faci o analiza de secretie sa vezi ce iese.

Fericita mamica de Aida Maria!

#19 2010-06-07 14:05:06

suzanaj
Sr. member

ms andy, oricum mi-am facut programare pt sfarsitul saptamanii, sa treaca de tot menstruatia.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.